Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kell egy nőnek olyan férfi,...

Kell egy nőnek olyan férfi, aki nem akar gyereket soha, csak azért hogy az élvezetének és annak éljen amit igazán szeret?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, és mivel az élet múlandó ezért mindenféle őrültségben bennevagyok és szeretem is kipróbálni az új dolgokat

Itthon Apu elfogadta ezt, Anyu nem képes megérteni, mondván hogy sose fognak komolyan venni, meg hogy gyerek nélkül ciki létezni ha megengedheti magának az ember

De én nem vágyom rá mert nem szeretném gondozni, ápolni, és költeni rá

Szerintetek ez önző hozzállás vagy rendben van így? Úgy szeretném hogy legyen Barátnőm akár meg is kérném a kezét, de gyerekbe nem szeretnék belemenni, hisz fel kell adnom mindent, Apu azt mondta hogy ha jönne a gyerek a motort el kell adni, mert ha beteg a gyerek mivel viszem orvoshoz és hogyan, ebben egyetértek hogy kocsi lenne jobb, de annyit nem keresek és valószínű nem is fogok mert ahol lakunk nincs választási lehetőség a munkahelyet illetően, meg egy barátnőre/feleségre, bőven elég kiegészítve az Ő fizetésével a pénz amit megkeresek

22/F

2012. nov. 26. 15:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

"Hosszútávú kapcsolatra így ne nagyon építs... Mindegyik nő családot akar és ebben benne van a gyerek is.

Majd felnősz és meglátod a szépségét."

a fenét :D én 27 éves vagyok és a terhesség gondolatától is kiver a víz..nem akarok gyereket inkább építgetem a kis életemet és én is találtam párt magamnak aki ezt tiszteletben tartja és ő se akar gyereket, ennyi..nem mindenki akarja feláldozni az életét egy másik lény miatt, ha meg 40 évesen meggondolom magam még mindig örökbe fogadhatok egy kis árvát....

2012. nov. 27. 10:05
 22/29 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem semmi baj nincs veled.Te legalább bevallod,hogy nem akarsz gyereket,mert csak hátráltat.Sokan nem vallják be,hanem inkább otthagyják a barátnőjüket szülés után.Amúgy sem csodálom,ha egy ilyen világban nem akarsz gyereket nevelni.
2012. nov. 27. 11:59
 23/29 anonim ***** válasza:
64%

Az emberek többsége arra van szocializálva, hogy ezt akarja. Nem hiszem, hogy mindenki keményen elgondolkozik, hogy nekem tényleg kell gyerek? Biztos ez az, amit akarok?

Csak ezt csinálták a szülők is, meg ez olyan "muszáj" dolog, így sokan belemennek. És nézd meg, mennyi a rendes szülő közülük. Elég kevés.

A legtöbben úgy állnak az élethez, mint egy projekthez. Egyetem - pipa, munka - pipa, házasság - pipa, na, most jön a gyerek. A gyereknél is csak egy cukimuki babócát látnak, aki isteníti őket, nem pedig egy tinédzsert, aki esetleg máshogy vélekedik a világról.

Szerintem a világ legkeményebb és legnehezebb dolga jó embert nevelni, mégis olyan sokan azt hiszik, hogy képesek rá, hogy engedélyhez kellene kötni a gyerekvállalást.

2012. nov. 27. 15:30
 24/29 anonim ***** válasza:
60%

22 vagy ez még simán változhat.

Egyébként én is ilyen vagyok csak lányban sokáig tartott megtalálni a hozzám illő őrültet. :)

2012. nov. 27. 23:25
 25/29 anonim válasza:
60%

Szia!

24 éves srác vagyok. Pontosan ugyanez a problémám nekem is! De éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Neten ismerkedem 80%-ban, (volt már kapcsolatom) és tele van családcentrikus nőkkel, megőrülök belé. Sajnos még nem jött össze, de randiztam már korombeli lánnyal, aki ugyanezt vallja. Ez egy olyan dolog amire nemet is mondhatsz, csak sokan nem tudják. Aztán jön a nagy megdöbbenés hogy hűűű meg ha.. na és? Sok lány megijedt nálam ettől az elején, de rögtön tisztázni kell, mert ez egy hosszú távú cél, és ebbe nem lehet kompromisszumot kötni, vagy van gyerek vagy nincs!

1: Én nem láttam jó példát arra, hogy érdemes legyen családot alapítanom/továbbvinni. Sokan ezt gondolják akiknél nincs rendben minden otthon.

2: „Akkor mutasd meg, hogy lehet másképp is” Oké, csak én alapból nem bírom sokáig a gyerekeket, nincs türelmem, kreativitásom hozzá. (A kamaszokkal jól elvagyok, azokkal hülyülök :D) Főleg a mai generációt, az enyémet meg nem dobnám ezek közé, úgyhogy inkább nem is lesz, régóta érzem, hogy nekem nem való ez. És inkább büszke vagyok a felelősségteljes hozzáállásomra! Sokan bele se gondolnak, megvan e hozzá a megfelelő háttér, aztán meg ha nincs hozzá kedvük akkor ott van a nyakukon, vagy csak a családi pótlék miatt „csinálták” borzalom!

3: Nem mindenkit ez tesz boldoggá, nekem sincs kedvem Birka módra követni ezt a muszáj mindenképp féle „ideális társadalmi modellt”, főleg a mai helyzetben, örülünk ha nem halunk éhen, és jut időnk munka mellett ÉLETRE.

Aztán kapom a fejemre az ultra pesszimista jelzőket. Nem igaz, nincs pesszimizmus csak optimizmus, realizmus és felelősségtudat! MINDEN lehetőséggel számolni kell. Mérnök hallgatóként várható ez a hozzáállás :) Szóval NE HAGYD MAGAD megtalálod Őt! Senki kedvéért ne változtass, ezzel az erővel ő is dönthetne másképp, de ha mind2-en úgy döntötök és EGYSZERRE változik a vélemény akkor érdemes.

Üdv, Powerade88

2013. febr. 9. 15:11
 26/29 anonim válasza:
60%
*Ja és azt kifelejtettem: "De te is voltál gyerek" Oké de az lassan egy emberöltővel ezelőtti világban, akkor teljesen más volt a szitu...*
2013. febr. 9. 15:32
 27/29 anonim ***** válasza:
60%

Akiknek az életcélja kizárólag a szaporodás elég egyszerű ember lehet.

Sok embernek nincs hobbija,semmi nem érdekli őket,nem köti le őket hosszabb távon.

Na ekkor jön a gyerek,mert más is ezt csinálja,meg hátha ezt nem unom meg:)

Ja,aztán jön a sok nyűg meg minden.

Szerintem meg az "ciki",hogy a felnőtt,gyerekes édesanyádnak bármi is ciki.

Egy érett,felnőtt személy számára nem kellene,hogy mások mutassanak utat,vagy,hogy kellemetlenül érezze magát,mert kilóg a sorból.

Az ilyen emberek nem indultak el a felnőtt személyiség kialakulásában.

az emberek az oviban még oké,hogy azt csinálják,amit a többi gyerek,felnőttként az ember azt csinálja,ami neki jó.

Ez kb a tini korig egészséges,aztán ha valaki felnőttként sem tud tovább lépni az elég gáz.

2014. nov. 12. 04:45
 28/29 anonim ***** válasza:
73%
"gyerek nélkül CIKI létezni", Úristen bzmeg...és ez most komoly, hogy ezzel a felkiáltással valaki szaporodni kezdett?
2016. nov. 29. 04:37
 29/29 anonim ***** válasza:
60%
Nem minden nő akar gyereket én 34 éves vagyok,és pont az a gondom,hogy a korban hozzám illő pasiknak már vagy van (na más gyereke aztán végképp nem kell),vagy épp most akarnának gyereket...Olyat akinek nincs és nem is akar szinte lehetetlen találni...
2016. nov. 29. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!