Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kell egy nőnek olyan férfi,...

Kell egy nőnek olyan férfi, aki nem akar gyereket soha, csak azért hogy az élvezetének és annak éljen amit igazán szeret?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, és mivel az élet múlandó ezért mindenféle őrültségben bennevagyok és szeretem is kipróbálni az új dolgokat

Itthon Apu elfogadta ezt, Anyu nem képes megérteni, mondván hogy sose fognak komolyan venni, meg hogy gyerek nélkül ciki létezni ha megengedheti magának az ember

De én nem vágyom rá mert nem szeretném gondozni, ápolni, és költeni rá

Szerintetek ez önző hozzállás vagy rendben van így? Úgy szeretném hogy legyen Barátnőm akár meg is kérném a kezét, de gyerekbe nem szeretnék belemenni, hisz fel kell adnom mindent, Apu azt mondta hogy ha jönne a gyerek a motort el kell adni, mert ha beteg a gyerek mivel viszem orvoshoz és hogyan, ebben egyetértek hogy kocsi lenne jobb, de annyit nem keresek és valószínű nem is fogok mert ahol lakunk nincs választási lehetőség a munkahelyet illetően, meg egy barátnőre/feleségre, bőven elég kiegészítve az Ő fizetésével a pénz amit megkeresek

22/F

2012. nov. 26. 15:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%

Hát ha ritkább is, de vannak olyan nők, akik nem akarnak gyereket. Nekem ez furcsa, de mivel férfiakból is van ilyen, pl ugye te, hát direkt jó is. Azután van olyan nő is, akinek meg nem lehet saját, és tulajdonképpen neki plusz pont ha a férfi sem akar, mert akkor legalább nem fogja elhagyni amiatt, mert nem szülhet gyereket...

Magyarul elméletben van igény rád is.

Két dolog lényeges:

1: Ne tegyél olyat meg, ami neked ilyen szinten nem tetszik. Tehát ha anyád erőlteti, attól még nem kell gyereket vállalnod. És ha egy barátnőd erőlteti, akkor sem, mert te is és ő is rosszul fog járni, de főleg a gyerek, ha lesz....

2: Mindig legyél őszinte, és a kapcsolat elején tisztázd, hogy mik az elképzeléseid! Így teljesen jól működhet amit szeretnél, és nem kell senkivel harcolnod.

2012. nov. 26. 16:28
 12/29 anonim ***** válasza:
50%

simán találhatsz olyan nőt, aki ugyanúgy nem vágyik gyerekre, mint te

de az is lehet, eltelik 5-10 év és már te is akarni fogod!

2012. nov. 26. 16:30
 13/29 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Igen,én se szerenék gyereket,és nehéz volt olyan pasit találnom aki szintén így gondlkodik,de sikerült.Szóval van nőben is ilyen,de még fiatal vagy bőven változhat,ezt ráérsz kijelenteni kb 10-15 év mulva.

2012. nov. 26. 17:08
 14/29 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Nekem egyedül mamám hepajkodik, hogy nem akarok gyereket. Nem érdekel.

Önzőség ide vagy oda, tudod mikor költöm én egy gyerekre a kemény munkával megkeresett pénzem. Nekem ez nem célom, csak lépni előre és élvezni, ameddig lehet.

2012. nov. 26. 17:12
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

Nálam például ez nem lenne akadály, mert nőként én sem szeretnék gyereket. Egyébként úgy tapasztalom, hogy egyre több nő gondolkodik így, de sajnos a többség még mindig elítéli ezt, de nem kell vele foglalkozni. Biztosan fogsz találni olyan párt, akivel egyeznek a céljaitok!

26/N

2012. nov. 26. 17:20
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki máshogy teljesedik ki az életében. Ha a világon mindenkinek ugyanazok lennének a céljai, csak hangyák lennénk, nem lenne érdemes élni.
2012. nov. 26. 17:42
 17/29 anonim ***** válasza:
33%

Egyelőre ne tegyél végleges kijelentést. 22 éves vagy, még nagyon fiatal. Sok minden fog változni, még te is.

Én sem akartam gyereket. Mert nyűg meg pénz meg minden. Karriert akartam, meg szórakozást.

Aztán lett egy olyan barátom, aki viszont nagyon szeretne gyereket. Nem sok idő kellett, beszélgettünk a témáról, és homlokegyenest megváltozott a véleményem.

Könnyen lehet, hogy ha te is egyszer igazán szerelmes leszel, akkor akarni fogod, hogy legyen közös gyereketek, mert átértékeled a dolgokat. Ne zárd ki ennek a lehetőségét. Ne ez alapján válassz barátnőt magadnak :)

2012. nov. 26. 18:04
 18/29 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem találsz ilyen nőt, köztük is sokan vannak, akik nem akarnak gyereket. Az meg hülyeség, hogy "add el a motort, mert ha beteg a gyerek, mivel viszed orvoshoz" egyrészt taxi is van a világon, másrészt családok ezrei élnek autó nélkül és senki nem halt még bele.
2012. nov. 26. 19:13
 19/29 anonim ***** válasza:
74%
29 éves nő vagyok, én sem vágyom gyerekre. Párom 40 éves, szerencsére ő sem nyaggat ezzel, mert neki van 3 lurkója. Velünk élnek a srácok,de sokkal könnyebb így, mint szülni sajátot. úgyis csak egy nyivákoló, követelőző, hízásra hajlamos kis nyomi lenne, meg az én alfelem is kitágulna a szüléstől,mint a bécsikapu, vagy megcsászároznának, utána híznék, gyorsan őszülnék, hullanának a fogaim, stb., az ember meg friss hús után vágyódna.. ezért marhára nem értem mit esznek ezen a nők. Tudom, kicsit antiszociális vok,de teszek rá,hiszen a föld úgyis túl van népesedve, és a születendő gyerek egy mérgezett, romlott, kizsákmányolt bolygón találná magát. Tudom, le fogtok pontozni. Te pedig kérdező,még változhatsz zsenge korod miatt.
2012. nov. 26. 20:27
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó!13-as vagyok én amúgy 30/N és ugyanígy gondolom.Az én férjem is idősebb,mit én 15 évvel,van 2 gyereke már,igaz ők nem laknak velünk,de sokat vannak itt,szeretnek engem,jó a viszony a vol asszonnyal is,jól működik,nekem is jobban bejönnek a "készen kapott" gyerekek:-D
2012. nov. 26. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!