Miért csinálja ezt velem, mikor a gyermekét hordom a szivem alatt?
Figyelt kérdés
Gyermeket várok, tervezett baba volt.
Viszont mióta kiderült, hogy babát várok, megváltozott. Folyton kritizál, mindenért én vagyok a hibás...
Ha meg akarom beszélni vele a dolgokat, akkor vagy elkezd ordibálni vagy rám se hederít, néz ki a fejéből.
Már nem tudom, mit tegyek, teljesen tanácstalan vagyok...
Egy 16 hetes kismama
2012. nov. 26. 12:49
11/16 anonim válasza:
igaz. sok férfi tudatalatt azért akar gyereket, hogy a nő utána neki kiszolgáltatott legyen. majd amikor már kiszolgáltatott vagy, akkor jön elő belőle a valódi zsarnok, diktátor énje, mivel tudja, hogy bármit megtehet veled, mert ki vagy teljesn szolgáltatva. sok ilyen van, lehet itt is ez történt.
12/16 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit tehetnék?
Nem sírhatok minden nap...
2012. nov. 26. 14:57
13/16 anonim válasza:
Szüleidhez nem tudsz költözni átmenetileg? A sokkhatás lehet hogy helyrehozná, HA ez nála csak valami fura állapot és nem az a helyzet áll fenn hogy csak most jött elő az igazi természete - mert utóbbi esetben tartósan el kell költöznöd.
14/16 anonim válasza:
Egyetértek 10-el és 11-el.Én mindig mondom mindenkinek és én is úgy állok hozzá,hogy addig sem összeköltözés,gyerek meg aztán pláne nincs,amég nekem nincs egy jól kereső munkahelyem,ahol 99% rá az esély,hogy ott is maradok.Ha ez 10 év múlva lesz,akkor 10 év múlva alapítok családot.Ezen lehet megsértődni,meg lehet zsarolni,ha nem tetszik neki,akkor keressen mást.Szóval költözz el a szüleidhez,vagy baráthoz,vagy rokonhoz egy időre és mondd meg neki,hogy így nem tudsz vele élni,úgyhogy vagy megváltozik,vagy felszedsz egy nála százszor jobb pasit,mert neked még egy gyerekkel is több esélyed van párt találni,mint kölök nélkül egy ilyen kreténnek.
15/16 anonim válasza:
Nem fog megváltozni, vagy most felhúzod a nadrágot fejedre a kalapot és kezedbe veszed az irányítást, te leszel akinek dönteni kell, de ő megengedi magának, hogy kritizáljon. Ú hány ilyet láttam. Most gondold meg, hogy akarsz e ilyen életet élni.
16/16 anonim válasza:
Sok férfi azért akar gyereket , főleg a primitívebb, hogy elmondhatja, hogy ő gyereket is képes csinálni, aztán meg megijed. Nem irigyellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!