Szerintetek is ekkora probléma, vagy csak túlreagálom?
A törölt elemek csak "látszólag" törlődtek. A törlés valójában annyit jelent, hogy nem látod többet, és a helye szabaddá válik más fájlok részére.
Szakember vissza tudja hozni.
Igen, szakember vissza tudja hozni kis szerencsével. A törlésre küldök fájlok alapból csak átcímkéződnek, de fizikailag még a gépen maradnak (amíg az új adatok felül nem írják őket). Ha jól tudom.
Nem reagáltad túl, én beborítottam volna a gyereket, mint Moszkvát a hóesés. Ha nem jön össze a mentőakció, akkor azért próbáld magad túltenni rajta, ennél rosszabb dolgok is megesnek az életben.
"A törlésre küldök fájlok alapból csak átcímkéződnek, de fizikailag még a gépen maradnak (amíg az új adatok felül nem írják őket)"...ez így igaz, de sajnos a kérdező a visszaállításnál felülírta valószínűleg ezeket, ezért se tudta visszaállítani nagyrészét, lehet hogy profi szakemberek jó pénzért megcsinálnák, de sztem azokat a képeket már bukta.
Amúgy nekem is volt ilyen, csak énnekem vírus miatt, megértem ha valaki kiakad.
Teljesen normális, hogy kiakadsz rajta és sírsz is. Nekem is sokszor marja a lelkem, hogy mennyi emlékem odalett anno. Ez egy kis ideig így lesz, de ne aggódj, majd túllépsz rajta és nem lesz hatalmas a fájdalom!
Ne emészd magad, nem vagy idióta, öcsédnek kellett volna jobban odafigyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!