Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is ekkora probléma...

Szerintetek is ekkora probléma, vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Öcsém tegnap véletlenül letörölte a gépről a mappámat (csak nemrég kaptam saját laptopot, még nem "költöztem át"), egy az egyben mindenemet. Alsós képeimtől kezdve az összes általánosban készült képet, videót, ez hatévnyi emléket jelent. (az iskolával kapcsolatos dokumentumok még hagyján) Persze barátnőmnél vannak hasonló dolgok, de sok minden csak nekem volt meg. Persze haragszom az öcsémre, de talán magamra még jobban, mert rögtön át kellett volna raknom mindent, vagy valahova feltölteni a fontosabb dolgokat. Most eszem magam, hogy hogy lehettem ekkora idióta...

2012. nov. 25. 23:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rendszer-visszaállítás?
2012. nov. 26. 08:28
 12/15 anonim ***** válasza:

A törölt elemek csak "látszólag" törlődtek. A törlés valójában annyit jelent, hogy nem látod többet, és a helye szabaddá válik más fájlok részére.

Szakember vissza tudja hozni.

2012. nov. 26. 09:20
 13/15 anonim válasza:

Igen, szakember vissza tudja hozni kis szerencsével. A törlésre küldök fájlok alapból csak átcímkéződnek, de fizikailag még a gépen maradnak (amíg az új adatok felül nem írják őket). Ha jól tudom.

Nem reagáltad túl, én beborítottam volna a gyereket, mint Moszkvát a hóesés. Ha nem jön össze a mentőakció, akkor azért próbáld magad túltenni rajta, ennél rosszabb dolgok is megesnek az életben.

2012. nov. 26. 09:23
 14/15 anonim ***** válasza:

"A törlésre küldök fájlok alapból csak átcímkéződnek, de fizikailag még a gépen maradnak (amíg az új adatok felül nem írják őket)"...ez így igaz, de sajnos a kérdező a visszaállításnál felülírta valószínűleg ezeket, ezért se tudta visszaállítani nagyrészét, lehet hogy profi szakemberek jó pénzért megcsinálnák, de sztem azokat a képeket már bukta.

Amúgy nekem is volt ilyen, csak énnekem vírus miatt, megértem ha valaki kiakad.

2012. nov. 26. 10:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy kiakadsz rajta és sírsz is. Nekem is sokszor marja a lelkem, hogy mennyi emlékem odalett anno. Ez egy kis ideig így lesz, de ne aggódj, majd túllépsz rajta és nem lesz hatalmas a fájdalom!

Ne emészd magad, nem vagy idióta, öcsédnek kellett volna jobban odafigyelni!

2012. nov. 26. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!