Pasik! Mi bajotok a gyerekekkel? (lent)
A kérdésem nem is igazán a fenti kérdés.
Az érdekelne, hogy azok a pasik, aki fiatalon (15-17 évesen kb) "utálták" a gyerekeket, azaz bár eltűrték, ha visít vagy sír, de azért pofákat vágtak, azok később megszerették őket?
A barátom 17 éves, nagyon türelmes, nagyon jó természete van, nem hisztizik, max csendben megjegyzi a véleményét, de nem nyűgös, vagy ilyenek, de a gyerekeket nem szereti, mert hangosak, meg mindig kiabálnak, stb... Érdekelne, hogy később mondjuk van-e esély, hogy majd az akkori párjának akár ő mondja azt, vagy az ilyen típusú emberek mondják azt, hogy kicsim, szeretnék egy kisbabát, vagy valami... Lehetséges ez?
szerencsére nem minden gyerek neveletlen. barátnőm kisfia egy igazi kisangyal, nem visongat, nem hisztizik, nem követelőzik. tök jól el lehet vele játszani, igaz eleven, de nem idegesítő mértékben. ha rászólsz, h valami nem oké, akkor megérti, és abbahagyja.
17 évesen egyetlen normális ember sem akar komolyan gyereket. erre meg kell érni.
Nem tudom ki pontozott le mindenkit, de szerintem meg lehet érteni azt is, aki nem akar gyereket.
Egyik válaszoló, aki írtad, hogy vigyázol más gyerekére, de a kistesó más, mint a saját gyerek, meg hogy nem a bátty tartja el, stb.. Igen, ez jogos, de 17 évesen nem is azon gondolkozik szerintem valaki, hogy milyen drága lesz a pelenka, hanem hogy el tudja-e viselni a kölyköket, vagy sem. Induljunk ki a barátomból, türelmes, vár bármeddig bármire, csendes, de idegesíti, ha bömböl egy gyerek... És fordítva is lehet az, hogy valaki pszichopata idióta, és mégis kenyérre lehet kenni egy csecsemővel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!