Pasik! Mi bajotok a gyerekekkel? (lent)
A kérdésem nem is igazán a fenti kérdés.
Az érdekelne, hogy azok a pasik, aki fiatalon (15-17 évesen kb) "utálták" a gyerekeket, azaz bár eltűrték, ha visít vagy sír, de azért pofákat vágtak, azok később megszerették őket?
A barátom 17 éves, nagyon türelmes, nagyon jó természete van, nem hisztizik, max csendben megjegyzi a véleményét, de nem nyűgös, vagy ilyenek, de a gyerekeket nem szereti, mert hangosak, meg mindig kiabálnak, stb... Érdekelne, hogy később mondjuk van-e esély, hogy majd az akkori párjának akár ő mondja azt, vagy az ilyen típusú emberek mondják azt, hogy kicsim, szeretnék egy kisbabát, vagy valami... Lehetséges ez?
A gyerek hangos, kiabál, szófogadatlan, leéget, nem hagy békén, disznóólat csinál, stb. naná, hogy sokan ezt nem szeretik. De a barátod 17 éves, könyörgöm, mire gyereket akar, kb. 10 év múlva, rengeteget fog változni.
Egyébként meg úgy tapasztaltam, hogy a más gyerekét sokan nem szeretik, de a sajátjukat igen.
Kizárt dolog hogy ilyet akarjon egy férfi.
A gyermekvállalás úgy néz ki hogy a nő bezárja a párját a szekrénybe egész addig mig a férfi be nem látja hogy ő is szeretne gyereket.
Én 32 éves vagyok.
Már fiatalon tudtam hogy nem akarok gyerekeket, mert sok a gond velük, és nagy felelősséggel jár.Engem személy szerint zavar a gyereksírás, a hiszti..22 évesen megnősültem. A feleségemnek az első házasságából volt egy 8 éves fia. Nekem ő bőven elég volt. Bírtam a kis srácot, jól kijövünk még ma is. Feleségemmel felneveltük becsületesen. Soha nem vágytam kisbabákra, így soha nem lett közös gyerekünk..Nagy szerencsém volt, hogy a feleségem is hasonlóképpen gondolkodott, hogy több gyermeket nem akart már, így nem volt ez vitatéma..
De ez nem jelenti azt hogy aki fiatalon nem akar apa lenni az idősebb korára nem változtasson a véleményén. Én nem akartam soha apa lenni, így el is fogadom hogy nincs vérszerinti utódom. De vannak akik egy bizonyos kor után apák akarnak lenni.. Ez függ attól, hogy kivel él, mennyi pénze, hogy éli az életét.
Szerintem nem így történik, de mindegy, erről ne nyissunk vitát.
Igen, rendetlenséget csinál, de én már most ellennék egy gyerekkel, akár kistesó, amit nagyon szeretnék, akár saját, csak ezzel tönkretenném a jövőm jelenleg, de a lényeg, hogy én például imádom a gyerekeket, de persze a lányok között is van olyan, aki ki nem állhatja őket...
Viszont láttam már olyan fiút is, aki bár az idősebb húgával, mondjuk hat évessel nagyon jól elvan, de a kislány nem teljesen 100-as elvileg, de a srác mégis játszik és foglalkozik vele, és látszik, hogy imádja. És láttam már fiúkat a kistesójukat iskolába vagy oviba kísérni, vagy elhozni, és valahogy mégis meg tudtak barátkozni a dologgal, akkoris, ha előtte nem nagyon tetszett nekik lehet a dolog...
Ez férfiaknál is épp olyan személyfüggő, mint nőknél. Sok nőt ismerek, akik nem tudják elviselni a kisgyerekeket.
Én nő vagyok, kamaszkoromban én is írtóztam a kisgyerekektől, de már kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy valamikor nekem is lesz. :)
Szóval ez változik az idő múlásával... de az is lehet, hogy nem. Egyénfüggő.
A férfiak úgy összességében talán később érnek ilyen szempontból.
Már bocsika de teljesen más az ha valaki a kishúgát viszi a suliba vagy a saját gyerekét. A kishúgica nem a srác gondja. Neki csak a testvére. Nem kell felnevelnie, nem ő tartozik felelősséggel iránta, nem kell azért dolgoznia hogy mindene meglegyen. Ez a szülők dolga. Apaként is teljesen más. Ott az én felelősségem, ott nekem kell megdolgoznom azért hogy mindene meglegyen, ott nekem kell a nap 24 órájában tudomásul venni hogy gyerek van.
Én férfiként bírom nagyon a legjobb haverom kislányát aki még csak 9 hónapos.. Néha 1-2 órára az asszonnyal vigyázunk is rá.. De isten őrizzen hogy saját gyerekem legyen, aki az egész életemet megváltoztatja..
én múlthéten megőrültem,mert sikerült új vonattal utaznom,örömöm nem tartott sokaáig,felszállt egy család 2 kiskölyökkel,akik végig ordibáltak
tegnapelőtt meg a villamosban egy kisgyerek a lábam rugdalta,ok nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!