Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu szekrényébe ma találtam...

Anyu szekrényébe ma találtam egy laptopot, teljesen újnak tűnik és nem tudom miért nem adja oda amikor tudja, hogy már azt szeretnék elég régóta?

Figyelt kérdés
12/F
2012. nov. 24. 23:47
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
hát azt nem hinném hogy elkényeztetett lennék..
2012. nov. 25. 20:01
 22/35 anonim ***** válasza:
97%
Te nem hiszed, mi tudjuk.
2012. nov. 25. 20:10
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is neked vette KARÁCSONYRA! Nem ám csak úgy... mért nem "agggya" most oda neked? mert egy hónap múlva lesz karácsony...jó, hogy nem nyáron kéred... Amúgy de lehet hogy el vagy kényeztetve, nekem anyám karácsonyra semmit nem adna ilyen helyesírással mint a tied...
2012. nov. 25. 20:28
 24/35 A kérdező kommentje:

tudom hogy mit jelent az ha valaki elkényeztetett és én nem vagyok az..

pl én soha nem kértem új biciklit sem mert megfelelt a bátyámé.vagy nekem nincs okos telefonom mind az osztály felének hanem megfelel egy gagyibb is...

tavaly egy használt playstationt kértünk karácsonyra közösen nem kértünk semmit még mellé pluszba.

és ráadásul nekem december 25.-n van a szülinapom soha nem panaszkodtam hogy nem kapok külön arra semmit...

egyedül a laptop az amit rég óta szeretnék de azért sem hisztizek minden nap..

és arról nem is beszélve hogy ruhákból is általában a bátyámét kapom azért sem hisztizek hogy újat akarok..

leírtam egy rosszul egy szót bele ne haljatok ám...

2012. nov. 26. 13:24
 25/35 A kérdező kommentje:

ja nyelvtanból már van 2 ötösöm is xD

az egyik azért mert én voltam az osztályban a legjobb tollbamondáskor a másik meg egy sima dolgozat.

2012. nov. 26. 13:28
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Amiről te beszélsz, az nem hőstett, hanem normális dolgok, én is örökölt cuccokat hordtam, stb... a stílusod az, ami sejteti, hogy kicsit el vagy szállva.
2012. nov. 26. 14:23
 27/35 anonim ***** válasza:
28%

Kicsit sem érzitek magatokat szánalmasnak, hogy egy 12 éves kisfiúval beszéltek úgy, mint a kutyával?

Remélem nincs gyereketek, mert normális ember így nem beszél senkivel, nemhogy egy teljesen ép reakciót mutató kissráccal.

Szégyelljétek el magatokat. Unatkozó kiégett banyák..

2012. nov. 26. 15:00
 28/35 anonim ***** válasza:
92%
Erről eszembe jutott a 2000-es karácsony, még gyerekek voltunk öcsémmel, ő egy kazettás magnót kért karácsonyra, pont ennyi idős volt, mint te, én úszó-bérletet. Öcsém kikutatta az ajándékát, és volt olyan lüke, hogy annyira magáénak érezte, hogy simán bevitte a szobájába karácsony előtt két héttel, és elkezdte használni. Rögtön észrevették, elvették tőle, és mondták, hogy tanuljon belőle, nem kapja meg. Családi rádió lett, vagyis közös, a konyhában, a felső polcon. Volt is bőgés, főleg, mikor szerinte igazságtalan volt, hogy én megkaptam a bérletet (17 voltam, nem kutattam utána). Szóval vigyázz a kutatással.
2012. nov. 26. 15:19
 29/35 anonim ***** válasza:
62%
én majdnem minden évben megtalálom az ajándékom, de nem kértem soha sem előbb, sőt el se mondtam, hogy tudom ám, mit vettél, karácsonykor meg boldogok voltak, hogy látták, mennyire tetszik nekem (még ha én tudtam is)
2012. nov. 26. 17:16
 30/35 A kérdező kommentje:
nem hőstettről beszélek kedves 26-os ti jöttetek azzal hogy elkényeztetett vagyok..én csak leírtam hogy nem.
2012. nov. 26. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!