Anyu szekrényébe ma találtam egy laptopot, teljesen újnak tűnik és nem tudom miért nem adja oda amikor tudja, hogy már azt szeretnék elég régóta?
Egyrészt minek kutattál a szekrényében? Egy csöppnyi tisztelet sincs benned iránta?
Másrészt mi az hogy "mér nem agggya oda"? Mire fel akarod megkapni? Csak úgy? A két szép szemedèrt? Ha a laptop ilyen apróságnak számít, amit igazán odaadhatna akár most is, akkor mit kérsz majd karácsonyra? Űrutazást, vagy egy saját országot?
Egyesek hihetetlen módon el vannak kényeztetve...
Hülye, elkényeztetett kisfiú vagy. Van, aki semmit nem kap Karácsonyra, te meg egy laptopot kapsz, és elkezdesz hisztizni, hogy miért nem adja oda most azonnal. Sajnálom szegény édesanyádat (mellesleg én is laptopot kaptam 3 éve, Karácsonyra, és hihetetlenül örültem neki, eszembe se jutott nyavalyogni, hogy miért nem előbb kaptam meg).
16/L
Az enyémet is törölték, pedig semmi rosszat nem írtam.
Gondolom a frusztrált anyuciknak nem tetszett, de ha ők ettől boldogok, ki vagyok én, hogy boldogtalanná tegyem szerencsétlen dolgozó embereket?
1. tanulj meg írni
2. nem kéne más cuccai közt turkálni
3. nem kéne akadékoskodni, hogy most kell van akinek kevesebbre se telik
Különbenis ha eddig kibírtad kifogod még bírni nélküle. Én 3 éve kaptam úgy laptopot,hogy 140 volt és 110 et beleadtam...
18l
12 évesen mobilom sem volt, nem ám laptopom. Ami van az is 4 éves és 1 éve kaptam apukámtól, mert ő vett magának egy újat.
Lehet nem is neked vette, hanem magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!