Érdekes ötlete támadt anyámnak, mikor kiderült, hogy a húga terhes, és nem akarja megtartani. Egyáltalán jogilag lehetséges ez?
Számomra nem furcsa. A nagymamámnak 3 gyereke van, de a 3.at igazából nem tervezték, a nővérének pedig nem lehetett gyereke, így megszülte és a nővére nevelte fel. Mindenki tisztában van azzal, hogy ki kinek a kicsodája, a fiú ksikorától kezdve úgy lett nevelve, hogy tudta ki a biológiai anyja. Apukámat és nagynénémet ugyanúgy testvérének tartja, én is őt a nagybátyámnak, a "nevelő"anyjára pedig mint édesanyjára gondol. Teljes a családi béke. Nagymamám és nagybátyám között sincs semmi gond, nagyon szeretik egymást ettől még.
Szóval számomra ez egyáltalán nem morbid, vagy furcsa.
Kérdező, voltaképp tök mindegy, hogy anyukád mit és miért szeretne, ha a nagynénéd nem vevő az ő ötletére, a döntés a nagynénédnél van.
Másfelől szerintem is kísérd el nyugodtan a kórházba ha ilyen a viszonyotok és ő ezt kérte, nem kell, hogy a saját véleményedet befolyásolja az anyukádé.
Kérdező, szerintem ne menj el a nagynénéddel az abortuszra! elég etikátlan, hogy belekevertek ebbe, és hol egyik, hol másik húzigál ide-oda.
Anyukádnak meg gondolom, lelkiismeretfurdalása van a saját abortusza miatt, különben hogy jutna ez az eszébe. Ha igazán segíteni akarna, elmondhatná, hogy ő mit élt át az abortuszkor vagy azóta, ha mondjuk tényleg bánja. Ha annyira meg akarná menteni szegény babát, akkor nem ezt találta volna ki, hanem hogy támogatja a tesóját anyagilag, és akkor van hova megszülni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!