Félek hogy a feleségem el fog válni de mégis mit tegyek?
A 18:02 es vagyok tapasztalatból irtam, a mi házasságunk ráment erre, indokok ugyanezek, már mindentől roszul volt. Mondjk Ő meg se akarta próbálni megkeresni az okokat, eldobott minket mint egy rossz rongyot.
Persze azóta van már más neki aki fiatlabb és nincs gyereke, de látom ha jön hébe hóba a gyerekekért nem boldog.
Mondjuk nem is érdekel már mert az Ő élete, el is váltunk.
De tulajdonképp így kialakítottuk a magunk életét, szerintem mi boldogabbak vagyunk hárman mint Ő a barátnőjével.
De még mindig tisztára meg van zavarodva, sosem figyel, megígér mindent és nem jön. A gyerkeknek nem is mondom, mert párszor volt blőle gond, hogy szóltam jön Apa és még csak nem is telefonált hogy valami közbe jött és nem jön. A lányom még csak 4 és fél Ő nehezen viseli, a fiam kettő lesz Ő nem érzékeli annyira a dolgokat.
Kérdező: én azt mondom neked bármilyen nehzé, ne akard ennek kitenni a gyerekeidet mégha irritálók is olyakor.
hidd el a feleségednek is az lehet mégse megy el.
Hobbi új célok, továbbtanulás, nyelvtanulás, kezdj magaddal valamit!
Én nem hagynám veszi a családomat...
Az a bajod,hogy megvan mindened.
Elfogytak a céljaid.
Munka,feleség,gyerekek...kipipálva.
Jó ötletnek tartom például a főző tanfolyamot.Néha főzhetnél a feleséged helyett.Vagy lepd meg egy masszázzsal.Nem kell hozzáértőnek lenned,kicsit olvass utána,vegyél egy kellemes illatú masszázsolajat és hajrá.
A lényeg,hogy kezd magaddal valamit.
( és ne felejtsd el időnként meglepni valamivel a feleségedet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!