Hogyan mondjam el anyunak hogy gázul nézz ki az a sapka amit vett?
NNNNNNNNNNNNNE mondd meg neki!
meg fog sértődni nagyon...
vedd fel reggel és amint kilépsz az utcára vedd le és cseréld le ha van másik... ha meg otthon vár délután vedd fel az ajtóban és kész. mintha az lenne rajtad.
ha meg együtt mentek valahova mondd azt, hogy hát most nem fázik a füled nem kell sapka
1. Csak addig hord, amig ő lát benne, utána vegyél fel másik sapkát.
2. Pár hét elteltével hagyd el egész "véletlenül".
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Itt vannak képek...Itt is mindenki azt válaszolta hogy gáz...:( Am köszi a válaszokat! :)
Feltételezem - főleg a képről - hogy elég fiatalka vagy még :)
Egyáltalán nem gáz ez a sapka, csak nem a te korosztályodhoz való.
Szövetkabáttal baromi jól nézne ki, pláne ha egyéni stílusa is van hozzá az embernek.
Nekem pl. jól állna mert szó szerint piros hajam van, csak itt is az a probléma hogy bőrkabáthoz már nem illik, én pedig most abban járok :)) 22/N
Ha nem lennél ilyen fiatal mondanám hogy nézel ki ebben a sapkában, teljesen elönytelen, meg tudom érteni a sok kérdést a felmerült benned:-)
Ha még a többiek nem látták akkor beszélj anyukáddal, mond meg neki ne haragudjon, igazán próbáltál megbarátkozni vele, de nem megy. Nem fogod hordani, úgyis leveszed az első adandó alkalommal ahogy már nem lát.
Cseréltessétek be, ha ezt nem lehet majd elhordja ő:P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!