Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyerekvállalás javít egy...

A gyerekvállalás javít egy kapcsolaton?

Figyelt kérdés
Már eléggé haldoklik a párommal a kapcsolatunk,sok a vita.Nem tudom ez talán segítene rajta.De félek h csak rontana még.
2009. aug. 16. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Gyereket szerintem csak stabil, nyugodt kapcsolatba érdemes szülni.

A mién kilyen a párommal, mégis most, hogy babát várok elég érdekesen viselkedik néha. De nem is csodálkozom, hiszen rendes sex nincs köztünk orvosi tilalom miatt és hát ugye én is kicsit ingerékenyebb vagyok, mint eddig bármikor.

Tehát én azt tanácsolom, hogy először stabilizáld, utána jöjjön inkább a baba.

2009. aug. 17. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Eszedbe ne jusson! Egy rossz kapcsolatot egy gyerek érkezése nem old meg. De hogy is oldhatna? Majd mketten azt monsjátok, hogy oké mivel itt egy pici lény, holnaptól nem lesz egy hangos szó sem? Ez nem így működik. Ne vállalj gyereket, később csak a picinek és neked lenne nehezebb.
2009. aug. 17. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:

A válasz rövvid: NEM!

Csak gondolj bele mennyi mindent hoz magával egy gyermekvállalás, főleg ha a szülők között amúgy is nagy a feszültség.

Gyermeket csak olyan kapcsolatban szabad vállalni, ahol a kapcsolat erős lábakon áll, egy gyermeknek boldog szülőkre van szüksége. Ha már élete kezdetén olyan szülői háttere van, ami "haldoklik", akkor hogy nőhet fel úgy egy gyermek?

Egy gyermek nem lehet eszköz, megoldás egy kapcsolatban. Azt hiszem Csernus egyik könyvében olvastam, hogy az a legjobb , ha arra a kérdésre nem tudja a nő a választ, hogy miért vállalt gyermeket?

Szerintem is csak úgy lehet, ha nem volt oka, egyszerűen

csak a szíve vágyott rá.

E mellett pedig ésszel felmérte, hogy anyagilag megteheti-e és tényleg ez az az ember-e a férfi, akivel nem csak egy kisbabát szeretne, hanem a következő minimum 18-20 évben nap mint nap osztozni szeretne örömön, bánaton.

2009. aug. 17. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha a szerelem azt jelenti, hogy két ember kényszerből össze van zárva, akkor igen.
2009. aug. 17. 17:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2009. aug. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!