Miért nem közeledik hozzám a párom?
3hónapja szültem(semmi sem maradt,és nem is látszik rajtam)
Már a terhesség alatt is sokat romlott a szexuális életünk,a párom nem közeledett hozzám.Amikor én közeledtem nem utasított vissza,csak nagyon ritkán a fáradtságára hivatkozva.Azt mondja azért nem közeledik,mert este mikor hazaér,már hulla fáradt,pihenésre vágyik.Na jó,de hónapok óta ez megy.Havi egyszer közeledik felém szexuális úton.Ő 32 éves,én 23.Az igaz h rengeteget melózik,13óra fizikai meló,plussz még mellé vezet,meg az itthoni papír munka,tervrajzok,egyebek.
Amúgy átölel,megpuszil,ezzel nincs gond,csak a szexxel.Mit tegyek?Belefáradtam h én közeledjek.Már beszéltünk erről,és mindég vita a vége,hogy én őt nem értem meg,meg ilyenek.Megértem én,de legalább hétvégén lenne "fickósabb".
Én másként közelíteném meg a problémádat. Elmesélek egy történetet. Összekerült két 20-on éves ember. A nőnek kevés volt amit a párja nyújtott. 5 évi házasság után derült ki, hogy a pasasnak fityma szűkülete van és minden egyes szex alatt csillagokat látott. Ezért kerülte ha lehet az együttlétet. Végül bevallotta, hogy mi a problémája. Megműtötték, azóta nincs probléma.
De lehet, hogy a párod ilyen halvérű. A fizikai fáradság teljesen elnyomja a szex iránti érdeklődését
Sajnálom és megértem a helyzeted.
Az azért feltünő,hogy mindig a feleség a hibás.Ha nem érti meg,hogy férje folyton dugni akar akkor azért(merthát egy nő értse meg,hogy egy férfinek AZ kell),ha meg azt nem érti meg,hogy a férje "fáradt" és nem akar akkor azért.
Nálunk is ez volt,én 2 év utánn belefáratam és "leléptem",pedig szerettük egymást,és tényleg nagyon rendes pasi volt,de a havi 1-2 szex nem az én világom.Hála égnek csak barát volt,de komoly kapcsolat mert összesen 5 évet voltunk együtt,ez első 3 szuper volt.Nekem teljesen leépült miatta az önbizalmam,mert magamban kerestem a hibát(biztos nem vagyok elég csinos/szexi/nem szeret már,stb)Azóta találtam mást,akivel ezen a téren is megegyeznek az igényeink,úgy tűnik hosszú távon is :-)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!