Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi lehet a...

Szerintetek mennyi lehet a kamu kérdés ebben a kategóriában? Mondjuk 10 kérdésből.

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
mindenütt van, de erre a kategóriára kevésbé jellemző, bár nyilván mindenütt előfordul. az ezotéria rovat az ugratások és kamukérdések igazi melegágya itt GYK-n :))
2012. nov. 22. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:
37%

Ebben a 10-ből 2, max 3.

A szex és szerelemben 10ből sztem 5-6, az ezotériában meg 10-ből legalább 7.

2012. nov. 22. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Több, mint kéne.

Általában 2 dolog van, amik miatt gyanakodni szoktam: vagy az, hogy hiába érkezik sok, segítő szándékú válasz, a kérdező nem válaszol, vagy az ellenkezője: minden válaszhoz odaböfög valami vérlázító megjegyzést vagy ostobaságot, önti az olajat a tűzre, egymásnak ugrasztja a válaszolókat, aztán röhög a markába. Persze megesik, hogy a kérdező ennyire hülye...

De vannak "elgondolkodtató" kamu kérdések is, amik érdekes témát feszegetnek, csak a keretsztori nem igaz, ebből egész sokat lehet tanulni. És ebből sokan profitálhatnak, régen volt egy kérdés egy lányról, akit molesztáltak. Elég megrázó sztori volt, sokan írták, hogy kamu, mire valaki azt írta (sajnos nem tudom pontosan idézni, de nagyon szépen volt megfogalmazva), hogy ha a válaszával AKÁRKINEK segít, aki esetleg ilyen helyzetben van, akkor már megkérte válaszolni attól függetlenül, hogy kamu a kérdés,

2012. nov. 22. 17:50
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

A kamukérdésről legtöbbször messze látszik, hogy kamu. Aki elég okos és fifikás ahhoz, hogy kidolgozzon egy olyan kamukérdést, amire nem lehet rájönni, hogy kamu, az ritkábban kamatoztatja itt a tudását.

Engem azok a kis mimózák zavarnak, akik egy bonyolultabb sztorira rávágják, hogy kamu. Mondjuk valaki molesztálásról ír, és ők nem hiszik el. Nem értem, hogy miért; ilyen nem történhet a való életben?

A google és a wikipedia pedig miért baj? Nyilván olyan kérdésre találod csak meg ott a választ, amire mindenki. Ha valaki megkérdezi, mit csináljon az anyjával, nincs ott a válasz, de ha megkérdezi, a Naprendszerben milyen sorban vannak a bolygók, akkor ott a válasz.

(Egyébként aki nem tudja a wikipedia-n megnézni, az meg sem érdemli, hogy tudja.)

2012. nov. 22. 18:30
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer a kisfiam feltett ide egy kérdést arról, hogy miért nem szeretem már Őt, 10 éves volt akkor és mindenki azt írta neki, hogy kamu, hogy a története előre kitervelt, minden sorából látszik, hogy azért írták, hogy megríkasson másokat, később aztán törölték is a kérdését. Segítségre és megnyugtatásra lett volna szüksége, de itt csak még nagyobbak rúgtak bele, annál is, amekkorákat szerinte én rúgtam, végül elszökött itthonról, de szerencsére csak a pár házzal arrébb lakó szüleimhez jutott. Hosszú hónapok alatt sikerült csak megnyugtatni a kis lelkét. Ennyit a kamu kérdésekről, az én fiam hiteltelenségét egyedül az adta, hogy 10 évesen helyesen tudott írni és szépen fogalmazott.
2012. nov. 22. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
A kisfiadat véletlenül nem Alex-nak hívják? Mert ha igen, akkor emlékszem a kérdésére, viszont ilyen "ez kamu kérdés" jellegű válaszokra nem. Mindenesetre szeresd a fiad! :)
2012. nov. 22. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem a kérdések fikciók, hanem a válaszok nagy része. Pláne a szuper emberek ,akik havi 300 óra munka mellett simán ellátják a családot, sőt sportolnak is rendszeresen meg a tököm tudja.

A Családi kapcsolatokban a ők, a Szexnél pedig a férfiak hazudnak inkább.

2012. nov. 22. 20:57
 18/18 anonim ***** válasza:
40%

Mi számít kamukérdésnek? Hazudni nem szoktam (alapból kérdést írni is csak kb félévente), viszont ha valamit meg akarok kérdezi, ami mondjuk a szomszéddal történt és szerintem fura, mindenképp úgy írom ki a kérdést mintha én lennék a főszereplő és velem történt volna. Őszintén kiváncsi vagyok a válaszokra és véleményekre az adott szituról, viszont ha azt írom hogy 'A szomszéd férje tegnap...' akkor minden második válasz az lenne hogy 'Semmi közöd hozzá, miért foglalkozol vele',stb.

l21

2012. nov. 23. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!