Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az ebben a kategóriá...

Miért van az ebben a kategóriában mindig, hogy a kérdezőt gyanúsítják meg lepontozással?

Figyelt kérdés
Még ha adott is egy piros kezet egy válaszra, az csak egy vélemény. Még egy csomó mindenkinek kell piros kezed adnia, hogy durván lemenjen a százalék. Ha valakit alulértékelnek az nem a kérdezőn múlik, az csak egy db vélemény a válaszról.

2012. szept. 21. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, de nem is értem, hogy miért olyan fontos ez a pontozás dolog. Sokkal fontosabb dolgok is vannak ennél az életben.
2012. szept. 21. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Engem az döbbent meg mindig, hogy nem a vélemény komolysága, megalapozottsága vagy épp segítő szándéka szerint pontoznak, hanem saját személyes érzelmek alapján. Számtalan korrekt és hasznos, csak a többségével nem megegyező válaszadót lepontoznak a sárga földig, csak mert nem megy a tömeg véleménye után sárt dobálni, hanem megpróbál gondolkodni. Ez azért is rossz, mert hiteltelenné teszik az amúgy értelmes választ, no meg persze a rendesen el is megy az ember kedve attól, hogy komolyan vegye annyira a kérdezőket, hogy válaszoljon nekik, hiszen előre tudja, mit kap érte a végén.
2012. szept. 21. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a pontozást ezen okokból kéne tenni:

-a kérdésre válaszol-e az illető?

-Faragatlan, durva, nagyképű vagy kedves és segítőkész

-nem személyes tapasztalatból ítél, és nem ELítél. ítélkezni könnyű

Hogy miért van? mert néhány megkeseredett ember azzal érzi nagynak és hasznosnak magát ha ítélkezik mások véleménye felett...

2012. szept. 21. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Ebben a rovatban, hasonló kérdésre olvastam már ilyen választ:

"- Én bizony lepontozok mindenkit, mert miért kell ilyen kérdést feltenni. Mindenki oldja meg maga."

2012. szept. 21. 14:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen mindenki zöld kezet kap ennél a kérdésnél a kérdezőtől!
2012. szept. 21. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, a piroskéz nyominger éberen figyel.
2012. szept. 21. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Hülyeség ez a pontozásos rendszer. 2 különböző állásponton lévő ember is adhat hasznos választ. Hogy melyiket díjazzák, az az éppen jelenlévő emberek állásfoglalásától függ.
2012. szept. 21. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert érzékeny lelkük van.
2012. szept. 21. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
93%

Engem is sokszor meggyanúsítottak már vele és akkor szépen elmagyarázom,hogy ezen az oldalon nem csak a kérdező pontoz. Alapból,ha csak 1 értékelést kap a válasz,az nem is jelenik meg.

Nem tudom miért van ez. Úgy látom sokakat zavar ez a pontozási rendszer,nem értem miért nem módosítanak rajta valamit. Őszinte leszek,sokszor engem is zavar. Az elmúlt pár napban lepontoztak már azért,mert leírtam a kedvenc nevem,kedvenc ételem. Ilyenkor arra szoktam gondolni,hogy a sok unatkozó óvodást az anyjuk berakja a gyakori elé szórakozni :) Ez egy kicsit megnyugtatja a lelkem. Szóval az én szememben mindenki,aki hasonló dolgokért pontoz le valakit,mint ami példaként felhoztam egy buta kiskölyök. (még ha tudom,hogy nem feltétlenül az)

2012. szept. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!