Itt ebben a kategóriában (Családi) közre segít az is, ha valakinek 90%os a %-ja, hogy pontozgat, és így gyűjt pontokat?
Ti szoktatok le/fel pontozni?Én eddig nem tettem sosem,nem is fogom, és általában 70-71% körül mozgom, kíváncsi lennék, ha pontoznék fel/le, felugrana-e 75-80-ra kb:)
Mi a tapasztalatok?
Az, hogy te kit hogy pontozol, nem számít.
A százalék az, hogy téged mennyire pontoznak.
Egy kérdésért 3 pont jár.
- Egy válaszért -5 pont és +5 pont között jár arányaiban annyi, amennyire hasznosnak találták a választ mások.
- Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont.
Én is ezt hittem első, de utánaolvastam és nem.
Azt senki nem tudja, hogy ki pontoz és ki nem, így a tiéd sem emelkedne.
Én ha kérdés teszek fel akkor a végén mindenkit fel szoktam pontozni.
Amit bemásoltál, az a toplistáról szólt. A toplistás pontokról. Nézd meg a listát, 4. vagyok rajta, és 75%-os vagyok, és kedvem szerint pontozgatok.
Azért vagyok 4., mert sokat pontozok másokat.
Azért vagyok 75%-os, mert mások ennyire pontoztak engem.
2 értékelést kapsz:azt h te milyen válaszokat írsz ill. h milyen jól pontozol.én:"Mások értékelése alapján 74%-ban hasznos válaszokat adsz, 85%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."
ez a pontozás rendszer sem a legjobb,mert ha felteszel 1 debil kérdést azért is 3 pontot kapsz.ami viszont végkép nem értek: volt egy kérdés amire az volt a válasz h "unokaöcs(éd)".egymás után hárman is ezt írták és ilyen százalékban volt hasznos a válaszok:91% 84% 87%
ezt most hogy?jah,és az zavar h válaszolok 1 fiktív kérdésre,és ha valaki nem azt gondolja mint én,lepontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!