Itt ebben a kategóriában (Családi) közre segít az is, ha valakinek 90%os a %-ja, hogy pontozgat, és így gyűjt pontokat?
Ti szoktatok le/fel pontozni?Én eddig nem tettem sosem,nem is fogom, és általában 70-71% körül mozgom, kíváncsi lennék, ha pontoznék fel/le, felugrana-e 75-80-ra kb:)
Mi a tapasztalatok?
Utálom ha lepontoznak: D
Így már értek köszönöm a felvilágosítást!!: ) Én szinte sosem pontozok, valahol a 270 körül kullogok:D Na és 71%-ban értékelnek hasznosra válaszaim alapján:)
Köszönöm mégegyszer, ment a zöldkéz;)
Azért az tényleg bosszantó,hogy ha valamit leírok,akkor lepontoznak,holott nem olyan a kérdés,ami a válaszon múlna.Ne meg ha leírom az igazat,ami a kérdezőnek nem tetszik,azonnal le vagyok pontozva -.-
Én nem szoktam nézegetni,hogy most hanyadik vagyok...
Igen zavaró bizony.Én is észre vettem ezt.
Vagy a másik kedvenc az az, ha adok neki tanácsot, pl: elsőként, és van egy második válaszoló és kiemeli, így, hogy
"Köszi második, lehet igazad van stb stb...' Ha egyszer feltesz egy kérdést, akkor köszönje meg mindenkinek, ne csak a neki tetszőlegesnek.
Zöld kéz ment.
Szerintem az a baj, hogy az emberek akkor is lepontoznak, ha nem értenek egyet.
Pedig a lényeg, hogy szerinted HASZNOS-E az a vélemény. Attől, mert az a vélemény nem egyezik a saját véleménnyel, még lehet hasznos.
Tipikus példa az abortuszkérdések. Össze-vissza lepontozzák az embereket mert nincsenek az abortusz mellett vagy ellen.
Én akkor szoktam lepontozni valakit, ha illetlenül beszél/egetverő baromságot ír/provokatív. És akkor szoktam felpontozni a véleményt, ha az informatív értéke van (akár pozitív akár negatív)/segíthet a kérdezőnek a döntésben/bátran kiáll a véleménye mellett/annyira szomorú sorsot ír le, hogy megérdemel egy "like"-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!