Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál ha a párod egy...

Mit gondolnál ha a párod egy eljegyzési gyűrűt árulna, de te még nem kaptál volna?

Figyelt kérdés
Én a lány, ő a fiú. Szóval 4 éve vagyunk együtt, régen nagyon sokat mondta hogy majd lesznek gyerekeink, milyen gyűrűk tetszenek neki, vagyis utalt rá, hogy velem tervez. Mostanában azt mondta, nem tudja, szeretne-e családot, mert jó ez így. Én mondtam, hogy én biztos családot akarok, ő azt mondta, nem tudja, talán 2-3 éven belül meg tudja mondani. Mondtam, annyit azért nem várnék arra, hogy kiderüljön egyáltalán akar-e családot. Szakítani nem akar, mert ő azért szeret. Véletlenül megtudtam egy ismerőstől, hogy a párom árul egy jegygyűrűt. Pont olyat, amit régen beszéltünk, mert csak szolídat hordanék, allergiám is van, így az anyaga is utal rá, illetve az én méretem (tudja az ujjméretem). És most nem tudom mit gondoljak, talán régen megkért volna, de már tuti nem akar soha.... normál esetben nem érdekelne, most nem kér meg, mert a kapcsolatunk egy hullámvölgyben van, csak így olyan, mintha ő úgy gondolná, már nem is lesz olyan jó, hogy komolyabban gondolja. Rákérdezni nem merek, akkor kiderülne, hogy az az ismerős mondta el.
2012. nov. 22. 11:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kerekperec rákérdeznék. Nem hagyna nyugodni a dolog.
2012. nov. 22. 11:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg soha. Ő neki van már egy gyereke, aki becsúszott, házas nem volt.
2012. nov. 22. 11:44
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
én egy az egyben elmondanám,hogy megtudtad egy ismerőstől,hogy egy bizonyos gyűrűt árul. erre csak reagál valamit,amiből kiderül mit is szeretne..
2012. nov. 22. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:

9-es, olyan jól megfogalmaztad.

Nem teljesen értek egyet, mert mi 10 évig éltünk házasság nélkül (mert így akartuk mind a ketten) szóval én ezt úgy írtam volna, hogy vétek ennyi évet elpocsékolni, ha nem közösek a célok.

Kérdező, én biztos rákérdeznék. Másképp úgyse tudod meg, hogy mi a valóság.

2012. nov. 22. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Meg kellene kérdezni, hogy igaz-e, hogy van fölös jegygyűrűje, amit árul, 4 év után ezt igazán meg lehet kérdezni, igaz-e a pletyka. Szerintem rád is tartozik.

Viszont ha te férjhez akarsz menni ő meg nem akar elvenni, akkor talán jobb lenne, ha elválnának útjaitok. Ez annyira sarkalatos kérdés, mint a gyerek-téma, nincs középút.

2012. nov. 22. 12:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdezz rá, semmi értelme a találgatásnak.
2012. nov. 22. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Én biztosan megemlíteném neki, hogy hallottam gyűrűt árul.. Ahogy ezt előttem is írták, erre már csak fog reagálni, jobb esetben egyből elmondja, hogy miért stb. Szerintem nagyon gáz, hogy tereli a témát a közös jövőről, és azt mondja 2-3 év múlva már meg tudja mondani mit akar.. És ha mégsem, akkor elválnak útjaitok, te pedig ott vagy, hogy újra ismerkedni, megtalálni a megfelelő személyt akivel közösek a célok..stb. Időhúzás, mint neked, mint neki, ugyanis lehet, hogy abban a 2-3 évben, te már rég menyasszony/feleség lehetnél a megfelelő partnerrel, nem pedig rá várnál, hogy vajon hogyan tovább..? Én tuti kitenném a szűrét, mert ha a párom nem tudná eldöntei 4 év után, hogy szeretné-e velem összekötni az életét, szeretne -e velem családot, akkor mehet a levesbe az egész.
2012. nov. 22. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem van egy nagyon jó ötletem!

Valakivel vetesd meg a gyűrűt, de ne tudja meg, hogy neked lesz.

Azután egyszer csak vedd elő, hogy mit vettél magadnak...

...meg pont passzolt az ujjadra is!

(Kíváncsi lennék, hogy hogyan reagálna?)

2012. nov. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!