Mire gondolnál, ha egy ékszert találnál a párodnak abban a táskájában, amit a munkahelyére visz magával?
Ki akartam mosni az övtáskáját, megnéztem minden zsebet nem maradt-e benne valami.
A rejtett zsebben volt egy kis ékszeres doboz egy nyaklánccal. Pont nálam volt a szomszédom, szerinte születésnapomra kapom az ékszert a páromtól.
De az csak 2 hét múlva lesz, egyébként meg tudja a párom, hogy utálom az ékszereket...
Szerintetek?
Az utóbbi időben elég sokat balhéztunk, már többször mondta, hogy költözzek el, mert jobbat érdemlek nála.
Egyébként semmi jele nincs hogy esetleg megcsalna...:(
És ha születésnapom után kérdezek rá?
Nem tudom kinek vette...de miért vette volna nekem, ha tudja hogy nem szeretem az ékszereket?!
Ha azt mondja hogy van x összeg, vegyek rajta ruhát ami kell (bársoynnadrág pl) annak jobban örülnék...mint annak a nyakláncnak, ami úgyis a fiókban landolna.
Nagyon félek attól, ha eltűnik az ékszer a táskájából, és mégsem nekem vette.
Unokahúgomnak névnapja lesz nemsokára...de ha annak vette volna, csak megmutatja, nem?
És ha eltűnik?
Várd ki szépen a születésnapodat, és ha nem adja oda a nyakláncot akkor rákérdezel hogy mosásnál mégis miért volt ott a táskában.
Ha a szeretőjének szánta az első meglepetésében nem fogja tudni kitalálni hogy az unokahúgodé lesz... másrészt azt biztosan megmutatta volna.
De mondok jobbat :D Én kimosnám a nyakláncot a táskával, ha neked szánta mindegy mert úgysem hordanád, ha a szeretőjének akkor még jobb.
A nyakláncnak nem hiszem hogy baja lenne, de a doboz kapna rendesen.
Ha a párod meglehetősen ki lesz akadva és még akkor sem árulja el hogy most tetted tönkre a saját/unokahúgod ajándékát, már nyugodtan rákérdezhetsz...
Mi a francnak kell egy övtáskát kimosni?
Biztos neked vette vagy utólag oda adja, hisz már úgyis rájött hogy láttad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!