Mire gondolnál, ha egy ékszert találnál a párodnak abban a táskájában, amit a munkahelyére visz magával?
Ki akartam mosni az övtáskáját, megnéztem minden zsebet nem maradt-e benne valami.
A rejtett zsebben volt egy kis ékszeres doboz egy nyaklánccal. Pont nálam volt a szomszédom, szerinte születésnapomra kapom az ékszert a páromtól.
De az csak 2 hét múlva lesz, egyébként meg tudja a párom, hogy utálom az ékszereket...
Szerintetek?
Az utóbbi időben elég sokat balhéztunk, már többször mondta, hogy költözzek el, mert jobbat érdemlek nála.
Egyébként semmi jele nincs hogy esetleg megcsalna...:(
én kivárnék
az unokahugát nem együtt köszöntenétek?
azt is várd meg mindenképp
ha tudja, hogy utálos, akkor miért venne? necces, bocsi
Fizikai munkát végez, és munka közben az övtáska van csak nála, abban van zsebi, toll, telefon, pénz, iratok stb.
És munka közben koszolódik. Azért akartam kimosni, mert már régen volt mosva.
az hogy nem szereted az ékszereket csak egy dolog.
Én se hordok egy gyűrűn kivül semmit,párom mégis vett már nekem mindenfélét,hiába mondom neki hogy nem fogom hordani.
Majd ird meg a folytatást.
Ugye tudod hogy ha esetleg mégis másnak vette a gyűrűt, a büdös életben nem fogsz rájönni?
Ne haragudj, de ennél hülyébb nem is lehettél volna.
9:32: hol olvastál te gyűrűt?
nyakláncot talált a kérdező
#1 vagyok
én is ezzel kezdtem, hogy NE kérdezz rá. Ha rákérdezel, akkor hülye lesz azt mondani, hogy másnak vette. Szerintem az éppen elég gyanús, hogy miért vesz ékszert olyannak, aki nem szereti.
Hát, ez már sosem fog kiderülni...
én elhiszem, hogy a 2 hét alatt megmakkantál volna, de
mindenesetre odafigyelnék mostmár egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!