Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondolnál, ha egy ékszert...

Mire gondolnál, ha egy ékszert találnál a párodnak abban a táskájában, amit a munkahelyére visz magával?

Figyelt kérdés

Ki akartam mosni az övtáskáját, megnéztem minden zsebet nem maradt-e benne valami.

A rejtett zsebben volt egy kis ékszeres doboz egy nyaklánccal. Pont nálam volt a szomszédom, szerinte születésnapomra kapom az ékszert a páromtól.

De az csak 2 hét múlva lesz, egyébként meg tudja a párom, hogy utálom az ékszereket...

Szerintetek?

Az utóbbi időben elég sokat balhéztunk, már többször mondta, hogy költözzek el, mert jobbat érdemlek nála.

Egyébként semmi jele nincs hogy esetleg megcsalna...:(

2012. nov. 11. 15:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igaz, igaz. Nyaklánc. Amúgy irreleváns hogy mi a kapott ékszer. :) A lényeg hogy jól elvágta maga alatt a fát a kedves kérdező.
2012. nov. 17. 07:12
 22/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lett volna szabad rákérdeznem. Már megbántam én is :(
2012. nov. 17. 21:15
 23/23 anonim ***** válasza:

ááá, kikészítetted volna magad addig

de azért abba se készítsd ki magad, hogy annyira figyeled és teljesen bizalmatlanná válsz

bízz a megérzéseidben, kérdezd meg magadtól, hogy lehetséges e

a megérzések nem hazudnak

én nem hallgattam a megérzésemre, elhesegettem, pedig még a konkrét személyre is gondoltam, s úgy volt

ha nem csukod be a szemed, akkor úgyis észrevezed

2012. nov. 17. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!