Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál erről az állítás...

Mit gondolnál erről az állításról?

Figyelt kérdés

Egy 30 éves férfi azt mondaná neked, szerinte van olyan hogy életünk végéig szerelmet érezni a párunk (később feleségünk) iránt...

Az én párom jelenleg ezt vallja, feleségül szeretne venni, és jóban-rosszban ugyan,(mert az élet mindig hoz nehézségeket), de le tudnánk élni együtt egy életet. (Az én véleményem: Persze, le tudnánk élni egy életet egymással, de hogy a nagy szerelem elmúlik idővel, az szerintem törvényszerű, elkerülhetetlen....

Édes és imádnivaló hogy így gondolja, de nekem picit naivnak tűnik, vagy csak pesszimista vagyok???)

Vélemények?

2012. okt. 9. 11:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Örülnék, hogy olyan emberrel vagyok aki pont úgy gondolkodik ahogy én. Persze, hogy érezhetsz szerelmet életed végéig! Mármint abban az esetben, ha törődsz a kapcsolattal. Hogy az nem ugyanolyan mint az első pár hónapban, az már más kérdés. Nem ugyanolyan. Sokkal jobb.

Üzenem a párodnak, hogy maradjon csak ilyen mindig! :)))

(Hozzáteszem hozzá sem mennék olyanhoz, aki úgy áll hozzá, mint pl. te is. Minek?! Már előre közli, hogy nem tudnak szeretni egész életében?! De jó!)

2012. okt. 9. 12:01
 2/14 anonim ***** válasza:
*tudna
2012. okt. 9. 12:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy ilyen aranyos a párod, becsüld meg :)
2012. okt. 9. 12:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A párod azt mondta, hogy szerelmet érezni. Te pedig azt mondod, hogy a nagy szerelem elmúlik. A kettő között különbség van. Abból a szempontból neked igazad van, hogy a nagy rózsaszín ködös szelem elmúlik, de a párodnak is igaza van abban, hogy ha jól csináljátok, akkor a szerelem (szeretet) örökké megmarad. Ez csak rajtatok múlik.
2012. okt. 9. 12:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim 24 éve házasok. Apám azt mondja,hogy ő mái napig szerelmes anyumba, ugyanúgy érez, mint eleinte :)
2012. okt. 9. 12:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
van ilyen. ritka, de van. én magam is ismerek ilyen párt. ezt mondják és ez is látszik minden mozdulatukban, ahogy egymáshoz szólnak, ahogy egymásra néznek, ahogy megérintik egymást. hatalmas szerencse (is) kell hozzá, h ilen társat találj és így éld le az életed, de látezik, az biztos. csak nem mindenki tapasztalja meg
2012. okt. 9. 12:24
 7/14 anonim ***** válasza:
8 éve vagyunk együtt a férjemmel és szerelmesek vagyunk!!!! igen, van ilyen... persze nem ugyanolyan intenzív folyamatosan a szerelem..vannak benne hullámvölgyek...
2012. okt. 9. 12:25
 8/14 anonim ***** válasza:

A nagy szerelem tényleg elmúlik, soha nem lesz olyan, mint a kapcsolat elején, ez másfajta szerelem lesz.

Nem vagy pesszimista, ő naiv, álmodozó, ami jó, csak aztán ne csattanjon, mert átalakul az érzelem. (sokan ilyenkor lépnek le, szakítanak, válnak, mert ezzel nincsenek tisztában)

2012. okt. 9. 12:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak: nem arról van szó, hogy nem fognak szeretni, hanem hogy a nagy szerelem, azaz az első fellángolás múlik el.

Szerintem a kérdezőnek és a párjának is igaza van valahol, mert az első égető lángolások valóban nem jönnek vissza úgy soha, mint az elején. Ez fizikai lehetetlenség is lenne, hiszen az elején az ismeretlenség izgalmai is benne voltak az első fellobbanásban.

Egyébként mintha magunkról olvasnék. Kettőnk közül ezen a téren én vagyok a higgadtabb, elemzőbb, párom a romantikusabb.

Véleményütközések pedig nem csak azért vannak, mert mindenki máshogy éli meg az érzelmeket, hanem mert sokan mást neveznek szerelemnek, szeretetnek, vágynak stb.

2012. okt. 9. 12:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: az, hogy a szerelem elmúlik-e, átalakul-e, csak rajtatok múlik. Egy kapcsolatot ápolni kell, törődni vele, felfrissíteni. Mindig kellenek új élmények, ötletek, az egymás iránti törődés. Közös programok, meglepetések, emlékezés arra, hogy miért is vagytok együtt. A szerelmet csak így lehet fenntartani hosszú időn át, csak rajtatok múlik!
2012. okt. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!