Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál erről az állítás...

Mit gondolnál erről az állításról?

Figyelt kérdés

Egy 30 éves férfi azt mondaná neked, szerinte van olyan hogy életünk végéig szerelmet érezni a párunk (később feleségünk) iránt...

Az én párom jelenleg ezt vallja, feleségül szeretne venni, és jóban-rosszban ugyan,(mert az élet mindig hoz nehézségeket), de le tudnánk élni együtt egy életet. (Az én véleményem: Persze, le tudnánk élni egy életet egymással, de hogy a nagy szerelem elmúlik idővel, az szerintem törvényszerű, elkerülhetetlen....

Édes és imádnivaló hogy így gondolja, de nekem picit naivnak tűnik, vagy csak pesszimista vagyok???)

Vélemények?

2012. okt. 9. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9: Nem ugyanezt írtam?
2012. okt. 9. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt kifogásoltam, amit a végén írtál. Mert szerintem a kérdező sem azt mondta, hogy nem fogja szeretni a párját.
2012. okt. 9. 13:17
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Én úgy gondolom, hogy ő picit naiv (persze örülnék, ha egy életen át szeretne a párom szerelemmel, mert a nők egyik legnagyobb álma ez), csak én inkább a realitás talaján mozgok, mint ő. Persze, az ő lelkesedését se szeretném letörni, csak elgondolkodtam magamban, mikor szóbajött, hogy vajon mi lesz velünk 20-30 év múlva... Ő pedig teljesen komolyan azt válaszolta, hogyhogy mi lesz? Akkor is szeretni foglak.... Szóval ez nekem túl szép ahhoz hogy igaz legyen.... Ha ez így lesz/így marad, a világ legboldogabb embere leszek.... De azért ott van bennem az a félelem is, amit valaki említett már, hogy mivan, ha a nagy szerelem elmúlik és ez majd megijeszti őt... Na, ekkor nem szeretném, ha elhagyna, lelépne, elválna....

Bonyolultak az emberi érzelmek, nemhiába agyalok én ezen... :)

2012. okt. 9. 14:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy aki úgy áll hozzá, ahogy a párod, ott nem sok esély van, hogy elmúljon, mert gondolom hisz benne és tesz érte. Ha valaki úgy áll hozzá, hogy úgyis elmúlik, ergo küzdeni és tenni sem érdemes érten... na ott tuti, hogy elmúlik. Pont olyan ez, mint egy szép új ház. Beköltözöl és vagy törődsz vele és csinosítgatod és ápolod és vigyázol rá, vagy lelakod, aztán eladod ócsóé és veszel újat.
2012. okt. 9. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!