Mit gondolnál erről az állításról?
Egy 30 éves férfi azt mondaná neked, szerinte van olyan hogy életünk végéig szerelmet érezni a párunk (később feleségünk) iránt...
Az én párom jelenleg ezt vallja, feleségül szeretne venni, és jóban-rosszban ugyan,(mert az élet mindig hoz nehézségeket), de le tudnánk élni együtt egy életet. (Az én véleményem: Persze, le tudnánk élni egy életet egymással, de hogy a nagy szerelem elmúlik idővel, az szerintem törvényszerű, elkerülhetetlen....
Édes és imádnivaló hogy így gondolja, de nekem picit naivnak tűnik, vagy csak pesszimista vagyok???)
Vélemények?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Én úgy gondolom, hogy ő picit naiv (persze örülnék, ha egy életen át szeretne a párom szerelemmel, mert a nők egyik legnagyobb álma ez), csak én inkább a realitás talaján mozgok, mint ő. Persze, az ő lelkesedését se szeretném letörni, csak elgondolkodtam magamban, mikor szóbajött, hogy vajon mi lesz velünk 20-30 év múlva... Ő pedig teljesen komolyan azt válaszolta, hogyhogy mi lesz? Akkor is szeretni foglak.... Szóval ez nekem túl szép ahhoz hogy igaz legyen.... Ha ez így lesz/így marad, a világ legboldogabb embere leszek.... De azért ott van bennem az a félelem is, amit valaki említett már, hogy mivan, ha a nagy szerelem elmúlik és ez majd megijeszti őt... Na, ekkor nem szeretném, ha elhagyna, lelépne, elválna....
Bonyolultak az emberi érzelmek, nemhiába agyalok én ezen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!