Ha egy férfi mindent megkap a feleségétől, akkor miért lép félre mégis?
Atyaég! Most olvasom, hogy a pasi sz*r az ágyban és emellett még szemét is! Hát ez nem semmi!
Te helyedben kérdező, én megmondanám neki, hogy ne tűrje el ezt a sz*r pasit az ágyban, nyugodtan keressen szeretőt, mert ez a szemét nem is érdemel meg egy fikarcnyi szexet sem!
én a csaj helyében kártérítést fizettetnék ezzel a k*cs*ggel!
már nincsenek érzései a felesége iránt. ha kicsit is szeretné, NEM TENNE VELE ILYET. hanem lenne gerince megmondani, hogy másokkal alar k.félni és inkább ő is keressen magának másik pasit.
undorító minden férfi és nő, aki megcsalja a házastársát, párját .... a társadalom legalja!
számomra ott lenne vége a kapcsolatnak, ha a férjem megcsalna. nem tudnám tisztelni egy ilyen után. nem beszélve a bizalomról. páros lábbal rúgnám ki.
remélem a feleség megtudja a dolgot, és elválik. aztán keres normális pasit.
27/N
Egyre rosszabb a helyzet. Már azon gondolkodik, hogy elhagyja a családját a szeretője miatt. El akartam mondani a barátnőmnek, hogy a férje megcsalja hónapok óta, de előtte azért kicsit körbejártam a dolgot és megkérdeztem tőle, mi lenne, ha kiderülne, hogy van valakije (ő is kezd kicsit gyanakodni).
Azt mondta, nem szeretné megtudni. Ha mégis kiderülne, akkor romba dőlne az egész élete, mert biztos elválnának, a férje gyerekkel együtt utcára tenné és ebbe valószínűleg az édesapja belehalna, mert eléggé beteges és gyenge a szíve is.
22/34
Minden puncinak más az íze, a hőfoka, a szorítása stb. És minden Nő másképp csinálja. Sok, sok év után, ha egy ffi el megy idegenbe, az még az otthoni házaséletükre is pozitívan hat-hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!