Ha egy férfi mindent megkap a feleségétől, akkor miért lép félre mégis?
ismerek ilyet én is.
ott az a baj, hogy a pasinak az első és az utolsó (?) nő az életében a felesége volt. vagyis nem, de hivatalosan igen.
csalja ahol tudja, de emellett szereti a feleségét is, nem hagyná el egyik szeretőjéért sem, és a gyerekeit is a rajongásig szereti. komolyan, nála jobb apát még nem nagyon láttam.
ahol minden klappol, ott pont az a baj. ha lenne valami gubanc, akkor nem más nők után futkosna, hanem megoldást keresne. nekem is volt már hasonló gondom. minden flottul ment, és a felesleges energiáimat egy külső kapcsolatban vezettem le.
Lehet, otthon csak szerinte jó a szex. Havi egyszer..mit mondana asszony? Kell az izgalom, hogy férfi legyen..
Kompenzálja, a gyenge teljesítményét,mert csak a szeme kívánja..Az ilyen hencegők semmit nem érnek az ágyban.
Nem az a férfi, akinek egy jó nőre feláll, hanem aki szeretkezni tud, nemcsak dugni. Hencegős, önbizalmat kereső semmire való nem férfi..gyerek, álmodozás szinten megmaradt mitugrálsz.
Nő vagyok!
Nagyon jó barátok vagyunk és neki régen is voltak hasonló ügyei, mikor még nem volt nős. Mindig megőriztem a kis titkait. Tőlem soha senki nem tudta meg. Olyan is volt, amikor az ő barátnője mesélte el nekem, hogy majdnem megcsalta, de aztán mégis megállt. Én mindig mindenkit meghallgatok és tartom a számat.
Ez a mostani helyzet azért gáz, mert a felesége és én jó barátnők lettünk. Ő is nekem mesélte, hogy gyanítja, hogy van valakije a férjének. Tehát én tudok mindent, de nem merek szólni, nehogy én tegyem tönkre a házasságukat. Egyszer csináltam ilyet még középiskolás koromban, azóta sem. Akkor elmondtam a barátnőmnek, hogy megcsalja a pasija és még én voltam a sz@r szemét, mert kavarok. Aztán kiderült, hogy igazat mondtam, de a barátságunk mégis véget ért.
Amúgy tényleg kicsit béna az ágyban, ezt a barátnőmtől tudom, de ő elnézi neki, mert szereti.
Végül is mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy miért csinálnak ilyet a férfiak.
"A hűség nem érzés hanem döntés kérdése." - Ez a gondolat nagyon tetszik :)
1 viszket a fa'ka
2 nincs felelőség
Nos, akkor már meg is mondtad a választ. A nő mondta neked, hogy szerinte a pasas béna az ágyban. legalábbis vele az, vagy neki az... Ezt nyilván érzi a pasi is valahol, ezért keresgél más, akinek ő is megfelel. Ez rendkívül megalábzó ám egy férfi számára, hogy jaj hát nem vagyok az a lepedőakrobata, meg a csaj bénának tart, de azért elnézi nekem mert milyen cuki vagyok... Nem kéne a férjét aranyos cukikaként kezelni, mint egy kisfiút, hogy jaj hát elnézzük neki... A másik meg nyilván nem beszélték meg nyíltan ezt a dolgot csak érződik. Hát ez az eredménye. Ahelyett hogy nyíltan megmondta volna a férjének, meg még mielőtt a férje lett, hogy ő hogyan szereti, ahelyett elnézi neki a bénázást. Hát most megkapta, hogy félre megy a kis drága.
Lehet hogy a szeretőnek meg pont úgy tetszik ahogy a férj csinálja, és nem tartja bénának.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!