Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi mindent megkap a...

Ha egy férfi mindent megkap a feleségétől, akkor miért lép félre mégis?

Figyelt kérdés
Van egy házaspár (kicsi gyerekkel), akik nagyon jó barátaink. Nemrég a férj büszkén újságolta nekem, hogy szeretője van (aki szintén párkapcsolatban él). Kérdezgettem tőle mindenfélét és elmondta, hogy imádja a feleségét, soha nem hagyná el, mindent megkap tőle, szex is van, mégis megcsalja, sőt kezd beleszeretni a másik nőbe is. Azt mondja, a nagyapja és az apja is ezt csinálta és szerinte ez olyan klassz dolog, jó a bujkálás, mert izgalmas. Izgalom? Ennyi lenne a válasz?
2012. nov. 20. 21:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
34%
egyszerű: mert szeretjük a pinát
2012. nov. 21. 09:25
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

21

mindig másét?az otthoni nem jó?

2012. nov. 21. 09:34
 23/35 anonim ***** válasza:
94%

Mikor engem anno megcsalt az exem és rájöttem, hogy jópár "barátunk" tudott róla és hónapokig hülyének néztek míg én a kapcsolatunk megmentésén fáradoztam és egy roncs lettem, hát mit ne mondjak csak még nagyobb rúgásnak éltem meg a dolgot. Hálát adtam volna az égnek, ha csak egynek is lett volna annyi bátorsága, hogy felnyissa a szemem (őszintén állították, hogy semmit sem csinál csak ül egymagában és szomorkodik). Így csak meghosszabbították jó pár hónappal a szenvedésemet amire majdnem rámentem. Undorítónak tartom az ilyen viselkedést.

Ha tényleg jó barátnők vagytok, akkor megérdemelné, hogy tudja az igazságot. Tudom milyen poklon megy most keresztül.

Egyébként a kérdésedre a válaszom, hogy sajnos vannak olyan pasik, akik a mindent odaadó feleségükek is megcsalják, itt nem a házasság milyensége a lényeg, hanem a vadászösztönük és az izgalmas kalandok kiélése.

2012. nov. 21. 09:52
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
A férj hazudik saját magának és a környezetének is...és még ezzel dicsekszik is. Egy csődtömeg, aki nem is tud róla, sajnálatratméltó. Remélélem a feleségnek kipakolnak és nem nézi hülyének tovább a kedves férj.
2012. nov. 21. 10:03
 25/35 anonim ***** válasza:
13%
Inkább a feleség pedig tehetne arról hogy ne úgy nézzen ki mint egy disznó. Általában ez szokott a baj lenni: jön egy-két gyerek, utána a nő beáll és elkezd hízni. Ha egy tehénnel kéne minden nap megosztani az ágyamat nekem is lelankadna a farkam és a teljesítményem:S Brrr Röff:D
2012. nov. 21. 10:30
 26/35 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező kimondtad a lényeget. A férfi béna az ágyban, ezt valószínűleg nem csak a felesége tudja. Nos ez a "szerencsétlen" így akar magának bizonyítani, de valószínűleg nem fog neki sikerülni, legalább is nem így.

Az ilyenek egyszerűen hülyék hozzá, hogy meglássák a lényeget és változtassanak rajta, aztán a saját híg sz@rukban fognak elsüllyedni. Most mondjam azt, hogy kár érte?

2012. nov. 21. 10:43
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

A 23 as válaszolónak teljesen igaza van,én is igy jártam ,nekem nem csak a barátaim,hanem a saját rokonaim nem mondták el,hogy csal engem a volt párom,egy helyen dolgoztak,és az exem egy szintén ott dolgozó nővel csalt.

Mondanom sem kell nem túl jó a kapcsolatom azóta ezekkel a rokonaimmal.El kell mondani,sokkal rosszabb ha az ember ú

utólag jön rá,hogy hülyének nézték,és csak az idejét vesztegette.

2012. nov. 21. 11:44
 28/35 A kérdező kommentje:
A feleség jól néz ki, 35 éves, a szerető meg csúnyácska és 25.
2012. nov. 21. 11:44
 29/35 anonim ***** válasza:
44%

# 28

lyuk az lyuk, csak a keret más. hiába "csúnyácska", ha jól esik meghódítani és feszes a teste. néhány testrésze pedig nem is mérhető a milféhez:)

2012. nov. 21. 13:17
 30/35 anonim ***** válasza:
42%

Hogy miért csalja meg? egyszerű:

Mert a pasi:

-embertelen

-gerinctelen

-érzéketlen

pszichopata (olvass utána)

-nem szereti, nem tiszteli a feleségét

- a párjában csak egy háztartási robotgépet és egy szexmunkást lát, nem embert.

Kérlek, beszélj erről ezzel a nővel, ne bassz ki vele, ő is keressen a férje mellett jó szeretőt és röhögjön a f@sz képébe, hogy "de jó az élet" ....

2012. nov. 21. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!