Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párod családtagjai felköszön...

A párod családtagjai felköszöntenek a születésnapodon?

Figyelt kérdés

A párom (vőlegényem) családja, beleértve a sógoromat és az anyósomat is, teljesen elfelejtette a születésnapomat. Olyan rosszul esett, mert csak egy telefonhívásba került volna az egész és olyan jól esett volna. Egész nap "vártam", de semmi, aztán eltelt már 3 nap is, szintén semmi. Kb. úgy érzem, hogy még annyira sem voltam fontos, hogy egy ennyit megtegyenek...Ők nagyon fontosak nekem és ez rosszul esett.

Nem tettem szóvá, mert ha nem jön magától úgy is teljesen mindegy...

Ti mondanátok valamit?

2012. nov. 19. 09:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Férjem, és anyósomék, valamint a sógornőmék felköszöntenek, én is őket, sőt, bővebben a családot, mert ez elvárás náluk. Tehát anyósom testvérének a családját. Persze ők nem köszöntenek fel sohasem, de ez engem nem érdekel, úgy vagyok vele, hogy én megteszem a tőlem telhetőt, és ennyi. Nem esik rosszul, egyáltalán.

Most kinek akarsz fontos lenni? Nem az a lényeg, hogy a párod felköszönt?

Lehetséges, hogy tényleg elfelejtették.. Nálunk is volt példa rá, hogy a szülinapomat elfelejtették, de másnap pótolták, tudtam, hogy húzós hetük volt.

2012. nov. 19. 10:21
 22/36 anonim ***** válasza:

Engem anyósom felköszönt telefonon, saját szüleim nem, egyik tesóm igen, a másik, ha eszébe jutok.

Én amúgy nem csinálok belőle témát, nekem nem olyan fontos ez az egész. Én mindenkit felhívok egyébként, de senkitől sem várom el a viszonzást.

2012. nov. 19. 10:25
 23/36 anonim ***** válasza:

10:07 vagyok

Nálunk nincs elfelejtési lehetőség,leendő anyós vagy a lánya aki egyeztet,és minden névnapnál,minden szülinapnál (ez évi 11 alkalom,mert ők ketten,mi párommal,lánya a párjával,de van 2 egyforma névnap),plussz karácsony,husvét,és össze kell hozni hogy egyszerre legyünk náluk,és senki ne kapjon olyat ami hülyeség (mindenkinek a saját párja "súg" a többieknek)

2012. nov. 19. 10:27
 24/36 anonim ***** válasza:

Jaj már..az én lányim is "vadházaságban" élnek, de attól még nekem ő a gyerekem párja..tehát családtag. Messze laknak, ezért van csak telefonos köszöntés...

De amikor hazajönnek, vejem nagy tál madártejet kap, elmaradt születésnapjára..mert azt kér.

Már írtam, én vagyok a szenilisedő anyós..

2012. nov. 19. 10:27
 25/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen felköszöntenek. Sőt anyósjelöltem még ünnepi vacsorát is csinált tavaly is és idén is. Pedig tavaly még csak 3 hónapja voltunk együtt a párommal. Egyébként én nem tenném szóvá, mert nem akarnék tolakodónak tűnni. Amúgy én is ugyanúgy felköszöntöm párom családtagjait születésnapjukkor, illetve más ünnepekkor is.

2012. nov. 19. 10:38
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Talán bizony éppen a párod mulasztotta el felhívni a figyelmüket a születésnapodra, ez inkább róla árulkodik.
2012. nov. 19. 10:39
 27/36 A kérdező kommentje:

hm...

Igen, hát a párom sem szólt nekik, ez is igaz, de hát ez már a 6. születésnapom, itt a családon belül...

Hogy miért akarok fontos lenni? :) nem tudom... mert nekem is fontosak ők...

2012. nov. 19. 10:48
 28/36 anonim ***** válasza:

Mi csak 2hónapja jártunk mikor a szülinapom volt,és anyósék küldtek egy képeslapot a szülinapomra.Nagyon jól esett,mai napig megvan pedig ennek 11éve.

Mindig felköszöntenek és ajándékot is kapok.Mondjuk a sógornőm sosem tudja a pontos dátumot és általában nem találja el a napot de felköszönt vagy előtte vagy utánna:)

Mi is felköszöntjük anyósékat és a szüleimet is,mindenki kap tortát.

2012. nov. 19. 11:25
 29/36 anonim ***** válasza:

Igen, anyósom és sógoromék is felköszöntenek.

Megállapodtunk, hogy rendes ajándékot nem adunk, de virágot, apróságot (tea, csoki) mindig kapok.

Mi is viszonozzuk természetesen...

2012. nov. 19. 11:41
 30/36 anonim ***** válasza:

az neked a bajod, hogy olyan emberekkel foglalkozol, akiknek úgy tűnik nem vagy elég fontos, ahelyett, h azok iránt érdeklődnél, akik szeretnek téged.

én sem vagyok fényes viszonyban anyóssal, ha nem köszönt fel, hát na bumm, nem ezen dől össze a világ. pedig én kedves vagyok vele amikor találkozunk, és küldök egy üzenetet, ha szülinapja, névnapja van.

ha ezen hőbörögsz, akkor csak még mélyebbre ásod magad, és el leszel könyvelve hisztis pics.nek.

gondolom a barátaid, párod, saját családod felköszöntött, kaptál ajándékot.

ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel.

2012. nov. 19. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!