A párod családtagjai felköszöntenek a születésnapodon?
A párom (vőlegényem) családja, beleértve a sógoromat és az anyósomat is, teljesen elfelejtette a születésnapomat. Olyan rosszul esett, mert csak egy telefonhívásba került volna az egész és olyan jól esett volna. Egész nap "vártam", de semmi, aztán eltelt már 3 nap is, szintén semmi. Kb. úgy érzem, hogy még annyira sem voltam fontos, hogy egy ennyit megtegyenek...Ők nagyon fontosak nekem és ez rosszul esett.
Nem tettem szóvá, mert ha nem jön magától úgy is teljesen mindegy...
Ti mondanátok valamit?
Engem fel szoktak köszönteni, szerintem ez így normális. Én is felköszöntöm őket.
Egy régebbi "anyósom" egyszer másnap reggel 7kor hívott, hogy ő már fent van 2 óta, mert eszébe jutott hogy szülinapom van :) Mondjuk ez azért volt, mert előtte kicsit összekaptunk, és nem akarta, hogy azt higgyem, direkt nem köszönt fel :)
Egyszer köszöntöttek, de nem volt benne köszönet. Az első év volt, rájöttünk, hogy "anyósommal" szinte egyszerre van a szülinapunk. Ők készültek a bulira, kérdeztem, mi a buli tárgya, ekkor mondták, anyós szülinapja. Örömömben (naiv voltam) azt mondtam: de jó, majdnem egyszerre van a szülinapunk! Ennyi, nem mondtam többet.
A buli napján jött a hívás (később mentünk volna anyóst köszönteni) hogy hol vagyunk már, mert hogy én -kihisztiztem- magamnak, hogy engem is köszöntsenek. Néztem, hogy mi van? Mit csináltam? Mentünk volna tisztázni, mondtam, hogy én nem kértem semmi ilyet, de a szemembe is elmondták, hogy márpedig én kihisztiztem, és nesze itt egy bonbon meg egy csokor virág. A bonbon fél éve lejárt volt és kukacos, a virág pedig a száránál ketté volt törve. A párom ránézett, és a családjára, majd odadobta az ajándékot, és hozzátette, hogy ti nem vagytok normálisak... majd eljöttünk. Többet nem köszöntöttük egymást.
Inkább ne köszöntöttek volna.
"De még nem a család tagja.
Attól, hogy a kisfiukkal járogatsz(nem, még nem vagytok házasok!), még nem tekintenek automatikusan a család tagjának"
Most direkt cukkolni akarsz, vagy mi? Nem "járogatok" a "kisfiukkal", mert már együtt lakunk és el is jegyeztük egymást. Az, hogy még nincs papirom róla egy dolog. Nem tudom Te hogy állsz majd a gyermekeid választottjaihoz, de nem irigylem őket.
Engem első perctől családtagként kezeltek és szeretettel fogadtak. Tudják, hogy nem csak "járogatunk".
A többieknek nagyon köszi :)
Nálunk mindenki felköszönt mindenkit, néha már úgy érzem túlzásokba is esnek a családból páran.
Együtt élek a bnőmmel, több mint 4 éve vagyunk együtt. Náluk fura volt már az elején, h ők a névnapot is olyan komolyan veszik, mint a születésnapot. Az én családomban ez annyira nem szokás.
Nemrég volt névnapom, és szüleitől ilyenkor ajándékokat is kapok, fel is köszöntenek, át is jönnek. Persze ez fordítva is igaz, én sem felejtem el az ő név/szülinapjukat.
El sem tudom képzelni mekkora csalódás lenne nálunk (mind2 család részéről), ha egyszer vki elfelejtené a másik szülinapját pl.
13!
Na ez sem semmi! Sajnálom...
Igen, valóban arra is gondoltam, hogy tényleg csak egyszerűen elfelejtették, ki is kell puhatolóznom a páromnál, lássam mi a helyzet...
Nem köszöntenek fel.
Az én szüleim se köszöntik fel a páromat, sőt, szerintem azt se tudják mikor van a szülinapja. Pedig 4 éve együtt vagyunk és 1 éve együtt is élünk.
Se ő se én nem csinálunk ebből problémát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!