Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A családom...

Mit csináljak? A családom összefogott ellenem

Figyelt kérdés

Ma egész nap engem beszéltek ki, mert egy szál ruhában voltam. De nem értem, attól még, hogy kint hideg van, idebent még ugyanúgy fűtenek és melegem van, akkor minek öltözzek fel mégjobban, hogy csak mégjobban izzadjak?

Meg amúgy is, amikor farmer van rajtam meg egy póló, szóval olyan ruhák, amiket iskolába is felveszek, akkor meg az a bajuk, hogy miért itthon hordom el a ruháimat. Miért olyan nehéz elhinni, hogy nekem kényelmesebb a farmer, mint egy melegítő??

Próbáltam figyelmen kívül hagyni őket, de már idegesített, hogy ahogy megjelentem a közelükben, elkezdték mondani, hogy itt van mér az a nyomorék idióta...

Aztán ott van a nővérem, aki piti dolgok miatt is csapkod. Volt egyszer olyan is, hogy szintén egy kis piti dolog miatt úgy megütötte a tarkómat, hogy szinte egész délután szédültem, és szerintem amiatt volt... És a szüleim ilyenkor még neki mondják, hogy jól tette.

Mit tegyek?

2012. nov. 18. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Sokat nem tehetsz. A legtöbb, hogy kibekkeled a nagykorúságodat és lelépsz. A családodat nem tudod megváltoztatni.
2012. nov. 18. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
keverj le a nővérednek egy qrva nagy pofont, tudja már hol a helye
2012. nov. 18. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Vágd tarkón mondván kölcsön kenyér visszajár, aztán kérdezz rá, hogy szar mi? a kicsi a nagytól tanul.
2012. nov. 18. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Amit csinálnak, vagy mondanak neked, add vissza!
2012. nov. 18. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!