Segítsék! Anyám teljesen hülye mióta Pestre költöztünk (kb 5 éve) Mit csináljak hogy leállítsa magát?
15/f
Nem hagy békén kiabál, okoskodik mindenért beszól, nem hagy, tanulni aztán mondja miért nem tanulsz neked tanulnod kéne? Stb. Piszkál ha tanuláshoz készülődök sokat kéne tanulnom, házi feladatot írnom (erre a kérdés feltételére se nagyon lenne időm) ő mindig mosogass, törölgess aztán csináld ezt csináld azt ír egy oldalas bevásárlólistát alig bírom hazavinni a dolgokat de azért utána még elküld a másik boltba is miközben ő soha nem jár boltba kell valami neki neten rendel engem meg mindig elküld a saját dolgaiért! Ha jó jegyet hozok üres csend ha 3-ast vagy 2-est ilyeneket mondd, hogy semmit nem érdemlek meg stb. Ha nem megyek le a boltba azzal fenyegetőzik, hogy nem eszel magának meg ilyen nagyon luxus és szükségtelen dolgokat rendel van 10000 körömlakja, sminkcucca egy rakat ruhája nekem vesz 10 polót meg két melegítőt tudja, hogy ki fogom nőni de azért néha kisebbet néha kétszer akkorát vesz mint én vagyok, utána közli 1,5 évre a vásárlás le van tudva stb.. mit csináljak vele idegileg sokszor teljesen kikészít.Ezt direkt csinálja mert már idegileg nem is bírom néha meg is üt volt ,hogy eldurrant az agyam és ellöktem mert már nem bírtam sokat karmolt meg ütött belém ja és műkőrmei vannak azzal pedig elég nagyokat tud karmolni.Néha véletlen valamit összetörök de a saját cuccomat nem tudom megfékezni magam őt meg főleg mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!