Van egy pasi, aki nagyon bejön, állítólag énis neki!
Mindketten párkapcsolatban élünk! Felvetődött a titkos
kapcsolat! Én attól félek beleszeretekésutánarossz
lesz, hogy hazakell menni, és nem lehetünk együtt! Mi a
véleményed? /szeretjük a párunkat/
11/19 A kérdező kommentje:
Nincs igazad,csak ő volt ilyen heyzetben!És tényleg énis úgy gondolom,hogy köcsög lennék ha megtenném.Nem idegesitem magam,NEM TESZEM MEG! NEM ÉR AZ EGÉSZ ENNYIT!!És annak is köszi aki LECSESZETT!!!!!
te honnan a francból gondolod hogy csak ő volt ilyen helyzetben? csak mert én nem írtam oda? najó, beléd kár a szó. Értetlen önfejű.
2009. aug. 15. 14:53
Nem lehet, hogy csak mint barátot szereted az egyiket?
2009. aug. 15. 14:56
Ha szeretnéd a párodat, eszedbe se jutott volna ezzel a másik emberrel, és ő is ha szeretné a párját, eszébe se jutott volna veled. Ti egyikőtök se szereti úgy a párját, ahogy mondjátok, szóval vagy tisztázzátok a párotokkal és tiszta lappal megpróbáljátok együtt úgy, hogy a mostani párjaitok is mehetnek a maguk útjára, vagy még jobban megbántjátok őket, ha kiderül később. Ne csapd be magadat!
2009. aug. 15. 15:14
Nem értem...Ha imádod a párod akkor az miért kérdés egyáltalán?
2009. aug. 15. 15:26
dehogy tisztázzák. gyanúgy fgonak élni. Az ilyen tipusú emberek ilyenek maradnak. Az emberek nem változnak max csiszolódnak...ez alapvető erkölcsi kérdés hogy megtenné-e?
másnak meg sem fordul ilyen a fejében.
Amúgy teli van ellentmondásokkal, egyszer azt irja hogy nagyon szereti a párját, utána meg hogy attól fél hogy belezúg a másik pasiba.....
szal ennyi.
2009. aug. 15. 15:28
Az a véleményem, hogyha szereted a párod, nem mész bele egy titkos kapcsolatba egy másik emberrel. Mi a fontosabb? A szex vagy a párod? A pároddal miért nem tudod ugyanazt megcsinálni, mint ezzel a másik emberrel? Szerintem bajba fogod sodorni a kapcsolatotokat és elveszítheted a párodat.
2009. aug. 15. 15:52
Szerintem te nem a párodat szereted, hanem csak saját magadat. Majd ha lesz egy olyan párod, akit magad elé tudsz helyezni szeretetben, akkor fogod megtudni, mit jelent szeretni a párodat.
2009. aug. 15. 16:45
Van egy szép magyar közmondás: egy fenékkel két lovat megülni nem lehet.
A párkapcsolat arról szól, hogy egy csónakban evezünk. És amikor egy másik csónak halad mellettünk, akkor nem próbálunk egyik lábbal itt, a másik lábbal ott lenni, mert minimum vízbe esünk, de lehet, hogy mindkét csónak vízbe fordul.
Nekem ez a véleményem... Lelked rajta!
Fürödj, ha neked jólesik.
Azt is neked kell megmagyarázni, ha mindkét csónak utasait vízbe borítottad.
2009. aug. 15. 18:48
Kapcsolódó kérdések: