Megcsal engem? Én vagyok a féltékeny?
Figyelt kérdés
A párom nem kimondottan bulizós,de hirtelen sok progjamja lett. Este. A témát kerüli. Mindig hívja egy ismeretlen szám. Egyszer felvettem, és egy női hang szólt bele. Annyira megijedtem, hogy letettem. Megcsal? Ha igen mit tegyek?2012. nov. 17. 19:51
11/13 anonim válasza:
Én nem értek egyet azzal aki azt mondja a szerető leteszi. Apám szeretője képes volt anyut direktbe felhívni és azt mondani hogy kell neki apám aztán tette le. A leírásból én arra gyanakodnék hogy igen, megcsal.
12/13 anonim válasza:
Szerintem is elég egyértelmű, bár olvastam már itt olyan történetet, amiben szép fokozatosan derült ki, hogy mégsem megcsalásról van szó, pedig az is teljesen annak tűnt. Mindenképpen próbáld kideríteni. Én a rákérdezést nem ajánlom, mert valamit úgyis kitalál, és hazudni fog, utána pedig már sokkal óvatosabb lesz. Ha meg mégis igazat mondana, akkor is azt fogod hinni, hogy mi van, ha hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!