Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus kapcsolatban élek....

Leszbikus kapcsolatban élek. A barátnőm csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, ő szintén. Az egyetemen ismertem meg, ő teljesen más, mint én, bevállalós, feltűnő, kicsit problémás, én meg a visszafogottságban hiszek. Neki még sosem volt lánnyal "dolga", mindig pasikkal kavart. Én kislány korom óta tudom, hogy nem érdekelnek a férfiak, nem vagyok fiús, vagy bármi ilyesmi és lelki trauma sem ért, szimplán nem vonzottak soha, bár randizni randiztam velük kamaszkoromban, mert teljesen átlagos szőke kiscsaj voltam, akire azért tapadtak, de mindegy, lényeg, hogy rájöttem, ez nem az én utam.

Szóval lassan fél éve, hogy így vagyunk a lánnyal. És én nem tudom, hogy ezt komolyan gondolja-e, mert még mindig odavan az exéért, a szomszédsrácért, a kedvenc énekeséért és így tovább. Nem várom el, hogy mondjon le róluk, de néha úgy érzem, hülyének néz és csak szórakozik velem. Jóformán egymásnál is lakunk. Leginkább úgy érzem, hogy a legjobb barátnőjének tart és nem többnek, mert tök sokszor érzéketlenül viselkedik. Én szeretem. De csak titkon, mert félév után még nem mondok ilyet. Van, akinek később se, mert nem tudok könnyen szeretni. Főleg, amíg nem tudom, hogy nem csak egy hisztis barbie baba játéka vagyok.

Néhány pillanatban pedig ezt bizonyítja, még ha a barátai előtt fel is vállalja, hogy mi van köztünk. Máskor pedig arról beszél, hogy ő majd egyszer családot akar, férjjel.

Komolytalan dolog, útkeresés egyik állomása vagyok csak? Lépjek ki ebből?

2012. nov. 16. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként ha nem vagyok tolakodó, hogy ismerkedtetek meg? Tudta, hogy Te leszbikus vagy? Mert ez is sokat számít.
2012. nov. 16. 23:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem, mert nincs rám írva, csak szimplán elkezdtünk barátkozni, a suli könyvtárában odajött spontán azzal, hogy én okosnak tűnök és látja, hogy a fizikát olvasok, segítsek neki, mert totál hülye belőle. Szóval fura volt, de aztán jóban lettünk, én voltam az okos szőke lány a könyvtárból. Elhívott ide-oda, mondta, hogy nagyon kedvel. Én meg nem ilyen típusú lányokkal szoktam se barátkozni, se mást, mert valahogy kicsit sok és az a tipikus problémás széplány.

Aztán teltek, múltak a hetek és valahogy úgy éreztem, sokat gondolok rá, mert az a fajta lány, aki szép, szuggesztív és túl kedves és mikor az emberhez hozzáér, vagy rámosolyog, akkor bárkit levesz a lábáról. Elmondtam neki, hogy mi a helyzet velem és nem akadt ki, még többet voltunk együtt, aztán néha túl sokáig ölelgetett, meg furán viselkedett és megkérdezte, hogy őt szexinek tartom-e. Mondtam, hogy igen, aztán jöttek maguktól a dolgok, a testi része volt csak először fura neki.

2012. nov. 16. 23:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát, nem lehet egyszerű. Én mindenképppen azt ajánlanám, hogy üljetek le erről beszélgetni. Az nem jó jel, hogy odavan az exéért. Én a tuti rákérdeznék, hogy akkor ez hogy van most, hogy férjet meg gyerekeket akar?? Ha tényleg szeretne téged a párod (ami fél év után szerintem elképzelhető) akkor nem mondana olyanokat.

Az én barátnőm is biszex, voltak pasiai is de legalább nem beszél olyanról, hogy férjet akar majd egyszer.... nem esne jól nekem.

Ha komolyan gondolná veled, másképp viselkedne. Én úgy érzem, ebből egyszer egy nagy "visszamegyek az exemhez" dolog lesz.

Viszont ha már így alakult, azt mondom élvezd, hogy van valakid, gyűjts tapasztalatot, közben Te is nézelődhetsz más lányok után.

2012. nov. 17. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikusként mondom, hogy hagyd a fenébe, keress olyat, aki szeret és megbecsül.

Én ott köszöntem volna el, hogy ő majd egyszer családot akar, férjjel. Akkor most mit is csinál melletted? Szórakozik, élvezi az életet, de a leírásod alapján, ez a lány soha nem fog felvállalni.

2012. nov. 17. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én heteró nő vagyok, de szerintem a válaszadás szempontjából mindegy ez most. A lényeg, hogy ez a csaj egyértelműen nem hozzád való. Olyan barátnőt kell találnod, aki 100%-ig tisztában van saját magával, vagyis hozzád hasonlóan a lányokat szereti. Ez most olyan mintha én meleg pasival próbálkoznék párkapcsolatot kialakítani, gondolom érted a párhuzamot. Nem fog működni. Szerintem ez a csaj csak azért van veled, mert nem teljesen normális, egy kalandnak fogja fel, hogy csaja van, de amúgy a legkevésbé sem vonzódik hozzád úgy ahogy te hozzá. Amint túllép az exén és belezúg egy másik PASIBA, már bottal ütheted a nyomát. Szóval egyértelmű, hogy ki kell tessékelned az életedből.
2012. nov. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!