Ha a szüleim el akartak válni de tegnap hallottam "olyan" hangokat a szobájukból akkor lehet, h mégsem válnak el?
Nagyon sokat veszekedtek mostanában és úgy volt, h elválnak mert anyu összejött egy fiatalabb hapsival. Teljesen kétségbe voltam esve, mert én aput is nagyon szeretem és nem akartam, h anyuval elköltözzünk itthonról.
Apu nagyon kikészült. Most megint anya kedveskedett neki és kitalálta hogy menjenek el arra a helyre ahol megismerkedtek, éjszaka pedig felébredtem és hallottam "hangokat" a szobájukból (nem vagyok már kisgyerek, tudom hogy ez mit jelent). De akkor lehet hogy mégse válnak el? Tudom más gyerek ilyenről nem akarna tudni, de én nagyon remélem h ez azt jelenti, h megint szeretik egymást és nem válnak el..
13/L
mikor erről akarok beszélni, anyu azt mondja, hogy erről nem velem fog beszélni és kiakad, mikor megkérdezem. apu meg szintén nem mond semmit, ha veszekednek akkor is beküldenek a szobámba vagy elküldenek mindenhova csak ne legyek itthon..
azt is úgy tudtam meg, h anyunak van egy fiatal pasija, h anyu öccse elárulta.
Azèrt küldenek el otthonról, mert meg akarnak kímélni a vitáktól.
Írtad, h édesanyàd kedveskedett apukádnak. Ez mindenképpen bíztató jel. :)
Ez hülyeség, hogy csak ösztönből szexelnek, nem állatok. Főleg, ha valamiféle romantika előzte meg.
Azzal nem szexelek, akit utálok, vagy undorodom tőle, mert csomót veszekszünk, mert azt sem szeretném, hogy hozzámérjen. Hány évesek a szüleid? Mióta romlott meg a viszonyuk?
Ez hülyeség, hogy csak ösztönből szexelnek, nem állatok. Főleg, ha valamiféle romantika előzte meg.
Azzal nem szexelek, akit utálok, vagy undorodom tőle, mert csomót veszekszünk, mert azt sem szeretném, hogy hozzámérjen. Hány évesek a szüleid? Mióta romlott meg a viszonyuk?
Hű, de marha okos vagy. Pont, hogy nem azt írtam fentebb, hogy CSAK ösztönből szexelnek, hanem azt, hogy abból IS, de ne zavarjon. Egyébként meg akár tetszik, akár nem, a szex alapvetően igenis ÖSZTÖN. Úgyhogy tedd csak le a rózsaszín okulárét.
Bocsi kislány, először arra reagálnék, aki ösztönről beszél, hogy mi ösztönből sosem vagyunk együtt a férjemmel.
De, sokan vannak akik igen.
Kislány, sajnos amit hallottál, nem jelent semmit. Nem ismerjük a szüleidet, ösztön e vagy szerelem, de elég ösztönnek tűnik a leírásodból itélve.
Én egyébként mikor elég gáz volt a dolog minden hétvégén otthon, egyszer kiborultam, és nagyon sírva rákérdeztem, illetve megmondtam, nekik, hogy mostmár vagy váljanak, vagy legyenek normálisak, mert ez nekem nagyon rossz így.
Hatott is. Együtt vannak. 13 voltam ekkor.
Azt már akkor is értettem, hogy csak miattunk nem maradhatnak együtt, értettem, hogy meg kell értsék egymást, nem vártam el, hogy maradjanak együtt, de csináljanak valamit a szituval.
Muszáj minden kérdésnél vitát indítani és lehülyézni a másikat?
Én a Kérdező szüleire értettem, hogy szerintem, ha ennyit veszekedtek, akkor csupán ösztönből nem lenne kedvük, hiszen ha valakit elhordok mindennek és már-már nem bírom elviselni, akkor nem szexelek vele. Ha mellém fektetnek valakit, akivel rosszban vagyok, nem mászom rá.
De ha már előtte voltak is együtt valahol, esetleg beszélgettek erről, romantikáztak, akkor valószínűleg érzelmi alapon történt, ez pedig nagyobb valószínűséggel vezethet odáig, hogy talán valami javul, ha így folytatják.
A sértegetést pedig hagyd meg magadnak, mert én sem tettem. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!