Ha a szüleim el akartak válni de tegnap hallottam "olyan" hangokat a szobájukból akkor lehet, h mégsem válnak el?
Nagyon sokat veszekedtek mostanában és úgy volt, h elválnak mert anyu összejött egy fiatalabb hapsival. Teljesen kétségbe voltam esve, mert én aput is nagyon szeretem és nem akartam, h anyuval elköltözzünk itthonról.
Apu nagyon kikészült. Most megint anya kedveskedett neki és kitalálta hogy menjenek el arra a helyre ahol megismerkedtek, éjszaka pedig felébredtem és hallottam "hangokat" a szobájukból (nem vagyok már kisgyerek, tudom hogy ez mit jelent). De akkor lehet hogy mégse válnak el? Tudom más gyerek ilyenről nem akarna tudni, de én nagyon remélem h ez azt jelenti, h megint szeretik egymást és nem válnak el..
13/L
Lehet,hogy válnak ez csak egyszerüen szex volt....
az is lehet,hogy helyre állnak a dolgok.Majd kiderül. :)
Ebből még nem kell levonni messzemenő konzekvenciákat.
50-50 az esélye mindkettőnek.
igen, kérdezd meg őket, hogy "Ugye nem váltok el?" ... amikor együtt vannak, ne külön-külön
sajnos az éjszakai akció nem biztos, hogy jelent bármi jót is a jövőre, a felnőttek már csak ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!