Létezhet, hogy a munkával csal meg a férjem?
Jajj, már rögtön a te hülye vagy, tuti csal.......
Azért mielőtt ezt el is könyvelnéd magadnak azért nem árt utánanézni a dolgoknak.
Nem lehet, hogy azért van, mert úgy érzi nem foglalkozol vele eleget? Mikor voltatok kettesben utoljára? Csináltok közös programokat?
Ha van kire hagyni a gyerkőcöt menjetek el vacsizni vagy moziba vagy csak sétálni. Lehet, hogy nem maradna mindig bent dolgozni, ha lenne egy kis változatosság, lenne valami program, amikor csak Veled lehet és ez kirántja őt a szürke hétköznapoból.
Egyébként én is voltam úgy, hogy egy darabig csak a munka körül kattogtam. Bent maradtam, hazavittem a munkát, nem mertem kikapcsolni a céges mobilt, stb...És nem volt mellette senkim....Aztán egy nyaralással szépen rádöbbentem, hogy sokkal jobb, ha amunka után csak a páromnak élek. Döbbentsd rá, hogy jobb neki, ha időben hazamegy és veletek van, mint ha bent dolgozik ezerrel.
Ha hevesen tiltakozik a közös programok ellen vagy egyszerűen egy nemmel lezárja a témát, akkor lesz időd idegeskedni és gyanakodni!
Minden jót Nektek!
Csak menekülésre tudok gondolni,hisz más ember alig várja hogy a munkából hazasiessen a szerettett családjához.
Megint más kérdés,hogy ezt a túlórát busásan megfizetik a férjednek?Mert akkor mindjárt más a helyzet....
Szia!
Szerintem üljetek le megbeszélni a kapcsolatotokat!
Saját tapasztalatom:
A férjem egyre többet dolgozott, egyre több túlórája volt.... én nem akartam piszkálni azzal, hogy miért jössz haza későn, miért dolgozol a szabadnapodon.... a két kicsi miatt fáradt voltam, őt láthatóan kikészítette a munkája.
Aztán kiderült, szeretője van..... mert én nem törődtem vele eleget. Sose nyaggattam, hogy ne túlórázzon, nem kérdeztem a munkájáról.... hiányzott neki a szeretet. Holott én szerettem, imádtam, ezért is akartam neki nyugalmat otthon, ezért is nem faggattam a munkahelyi gondokról.
Beszélni, beszélni!!!!!
Lehet, hogy munkamániás,de az is lehet, hogy csak megszürkültek a hétköznapok! Vagy csak az, hogy teljesíteni akar a munkahelyén, stresszel......
Ne gondolj a legrosszabbra. :-)
egyszerű. 3 lépés:
- gondolkozz. Nézz magadba, emlékezz vissza, talán te vagy az oka hogy ezt csinálja(nem szabad kizárni)
-nézz utána(kémkedj). bízz meg valakit h vigyázzon a gyerekedre, aztán leskelődj a munkahelye körül a normál műszak lejártakor. ha ő is kijön a többiekkel -és nem marad ott túlórázni- akkor próbáld meg követni, ha ez nem megoldható... hmm találj ki valamit, gps a kocsiba pl:)
- mérlegelj. mihez kezdj ha megcsal. jól bánik veletek, csak keveset van otthon. a társaság hiányát eltekintve minden remek. talán keress te is egy bakot, fel sem fog tűnni neki.
Hm…..hasonló volt nálam is. Sőt! Amikor haza ért, akkor is notebook elő, és még hajnali egyig dolgozott rajta. Persze szóvá tettem, és végül válás lett belőle.
Később kiderült, hogy akkor még nem csalt meg, de már közel került egyik „kollégájához”.
Ezért neki „segített” elvégezni a munkáját, meg egy kis együtt kávézás, végül már szombaton is bejárt segíteni neki. (esténként meg persze dolgozott a notebokoon, ha, ha, csetelt a „kollégával”)
Szóval bármi lehet!
Szia!
Ez jó jel szerintem! :-) Valószínűle tényleg csak túl sok a meló, nagy a nyomás rajta. De mindenképp beszélgess el vele. Mondd meg te mit szeretnél, és kérdezd meg, hogy neki mi lenne a jó, mire van szüksége, mi a gond, hogy ennyit dolgozik.
Remélem rendbe tudjátok tenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!