Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet, hogy a munkával...

Létezhet, hogy a munkával csal meg a férjem?

Figyelt kérdés
Reggel 7-től este 10-ig dolgozik. De csak négyig van a munkaideje. Túlóra pénzt, csúszó órát nem kap. Ennyire szeret dolgozni? Vagy nem szeret itthon lenni? Pedig nagyon igyekszek, hogy amit itthon tölt idő az jól teljen... Még sose mondta a főnökének, hogy ezt már ne, ez sok. Pedig nem is tagadja, hogy a kollégái van hogy 10 perccel a munkaidő letelte előtt hazamennek. Igazán nem tudom mit tehetnék.
2009. aug. 14. 18:48
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
52%
te hülye vagy....
2009. aug. 14. 18:54
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
az nem a munka!te nagyon naiv vagy
2009. aug. 14. 18:55
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
nem gondolod komolyan hogy ezt neked el kell viselned?gondolom egyéb problémák is lehetnek.
2009. aug. 14. 18:56
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
Fal mellett utána kellene járnod, mit csinál a férjed 15-22 óra között. Mert ha jól számolom, eddig tart/ana/ a munkaideje. És, hogy ez rendszeres lenne?! - Nehezen hihető.
 5/21 A kérdező kommentje:
Mindkettőtök válaszát köszönöm.
 6/21 A kérdező kommentje:
Van egy két éves gyerekünk... Nem járhatok utána... Ha itthon van nem veszekszünk. Vacsorázik, és alszunk...
2009. aug. 14. 18:58
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
ezen nem is csodálkozok, mivel időtök sincs veszekedni
2009. aug. 14. 18:59
 8/21 A kérdező kommentje:
Azon kívül, hogy soha nincs itthon, nem panaszkodhatok. Anyagilag gondoskodik rólunk, nem ver, nem erőszakos, csak épp olyan mintha nem is lenne...
2009. aug. 14. 19:08
 9/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem át kellene gondolnod a férjeddel szembeni viselkedésedet, és - ha kell - a gyerekek viselkedését.

Azért javasolom ezt, mert a másik oldal láttam közvetlen kollegámon (egy irodában dolgoztunk, és baráti viszonyban voltunk).

Olyan iszonyatosan elsárkányosodott a neje, és (valószínűleg az elsárkányosodás függvényeként) olyan kis hisztis tyúkká vált a bakfis lánya, hogy inkább volt a munkahelyén hajnaltól késő estig, mint otthon. És tényleg ott volt! (Semmi nő, semmi kocsma stb., hanem munka.)

És eközben családfői odafigyeléssel beszélt róluk, mesélt a terveiről. Pl. éppen mire gyűjt, mert az felesége vágya, vagy pl. hogy áll a lánya a nyelvvizsgára készüléssel.

Lényeg: nem lehet az, hogy egyfajta menekülés ez a férjed részéről?

2009. aug. 14. 19:10
 10/21 A kérdező kommentje:
Néha kiborulok, hogy sosem jár haza. De igyekszek higgadtan viselkedni. Én úgy érzem ezért leszek sárkány. Egész nyáron kettesben voltunk a Kicsivel, úgy érzem egyre kevesebbet tudok a páromról. Lehet, hogy én vagyok a hibás... De nem hívogatom állandóan, nem nyaggatom, hogy menjünk ide-oda, pedig nagyon jó lenne mozi, vagy hasonló, de már simán csak beszélgetni is jól esne. De szerintem nem csal meg. A testi kapcsolatunk elég jó. Ebből gondoltam, hogy lehet, hogy munkamániás. Vagy nem tudom...
2009. aug. 14. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!