Mennyi időre laksz a párodtól?
nyilván akik nem élnek együtt. Hány percre laktok egymástól? (milyen közlekedési eszközzel?) Milyen gyakran találkoztok? Mióta vagytok együtt?
kíváncsi lettem h másoknál h megy. Éltem már távkapcsolatban azt is túléltem. A mostani párom 5 perc sétára lakik nagyon kényelmes, kb minden másnap találkozunk de van h csak beugrunk egymáshoz fél órára. Nemsokára el kell költöznöm kb 40 percre tőle és már most hiányzik h spontán összefuthassunk...pedig tudom h ez nem dráma főleg h sokan még messzebb laknak..
Gyalog max 10 percre lakunk egymástól, mindketten kollégisták vagyunk. Az elején távkapcsolat volt a miénk is, de csak 3 hónapig. Most így nagyon jó, de már tervezzük az összeköltözést :) 2,5 éve vagyunk együtt.
20/L 23/F
1,5-2 óra az út (dugótól is függ).
6,5 éve vagyunk együtt, mindennap itt vagyok náluk manapság (otthon rossz a helyzet). Régebben csak hétvégére jöttem, amíg suli volt.
Talán jövőre összeköltözünk.
23/L és 29/F
Tömegközlivel 1óra 10 perc + ha hozzá megyünk még 30 perc séta emelkedőn, kint laknak a világ végén, mintha a Gellért hegyet másznád meg kb olyan lejtős, meredek az út.
De mi megoldjuk heti 4x mindig talizunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!