Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időre laksz a párodtól?

Mennyi időre laksz a párodtól?

Figyelt kérdés

nyilván akik nem élnek együtt. Hány percre laktok egymástól? (milyen közlekedési eszközzel?) Milyen gyakran találkoztok? Mióta vagytok együtt?

kíváncsi lettem h másoknál h megy. Éltem már távkapcsolatban azt is túléltem. A mostani párom 5 perc sétára lakik nagyon kényelmes, kb minden másnap találkozunk de van h csak beugrunk egymáshoz fél órára. Nemsokára el kell költöznöm kb 40 percre tőle és már most hiányzik h spontán összefuthassunk...pedig tudom h ez nem dráma főleg h sokan még messzebb laknak..

2012. nov. 14. 22:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Az utca végén, kb 5 percnyire lakik. kb ugyanaz a helyzet, mint az elsőnél )

18/L, 20/F

2012. nov. 14. 22:37
 12/33 anonim ***** válasza:
Kb 14-16 óra repülővel, ha jól jön ki az átszállás, plusz még 3-4 óra kocsival, a reptéri várakozást bele nem számítva.
2012. nov. 14. 22:39
 13/33 anonim ***** válasza:

Mi kb. 6 órányira .. :(

Vonat és busz.

De lassan 2 éve leszünk együtt .. :)))

2012. nov. 14. 22:40
 14/33 anonim ***** válasza:
22%
Együtt élünk sajnos..
2012. nov. 14. 22:54
 15/33 anonim ***** válasza:
Kb 40 km-re, ő budapesten él. Kocsival 40-50 perc. Hetente 1-2x találkozunk, mindig ő jön, kivéve ha megyünk vhova.
2012. nov. 14. 22:56
 16/33 anonim ***** válasza:

Vonattal durván 1 óra.

Mindketten tanulunk,így hétvégén találkozunk,pénteken lemegyek hozzá,vasárnap jövök,de van amikor a hétvégék is kimaradnak,de minden nap beszélgetünk msnen.

Ez valamilyen szinten jó is,meg rossz is,mármint a találkozás,de együtt vagyunk 1 éve.

20/L és 20/F

2012. nov. 14. 23:00
 17/33 anonim ***** válasza:
2 óra,pedig Pösti parasztok vagyunk,csak én a város határán túl lakok és pocsék a közlekedés,ő meg döcögőssel nyomja.
2012. nov. 14. 23:14
 18/33 anonim ***** válasza:
10 kilométer, két külön városban. Kocsival járunk egymáshoz, 10 percig sem tart. Régebben ő jött mindig értem, vagy a szüleim vittek be (amúgyis oda jártam iskolába, ahol ő lakik), mióta jogsim van azóta jobb, mert csak gondolok egyet, és megyek. Minden nap találkozunk, még ha csak fél órára is. Akkor volt pár nap szünet, mikor nyaralni mentem barátokkal, de a tervezett 2 hét helyett a 6. nap már itthon voltam. Már 3 éve vagyunk együtt, és most tervezzük az összeköltözést, csak ennek egyelőre útjában állnak az anyagiak. Pontosabban csak részemről, mert én még főiskolás vagyok, nem dolgozok, azt pedig nem szeretném, hogy ő fizessen mindent, én meg csak úgy ott lakjak. Bár így is majdnem minden este együtt alszunk, de egy héten legalább 4-szer. Szóval nem panaszkodom. Ha el kéne költöznöm olyan messze, hogy minden találkozást tervezgetésnek kéne megelőznie, belebetegednék.
2012. nov. 14. 23:18
 19/33 Quorra ***** válasza:
2 órányira.
2012. nov. 14. 23:26
 20/33 anonim ***** válasza:
3 órányira :) de kb mindennap találkozunk, mert egy suliba járunk :)
2012. nov. 15. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!