Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időre laksz a párodtól?

Mennyi időre laksz a párodtól?

Figyelt kérdés

nyilván akik nem élnek együtt. Hány percre laktok egymástól? (milyen közlekedési eszközzel?) Milyen gyakran találkoztok? Mióta vagytok együtt?

kíváncsi lettem h másoknál h megy. Éltem már távkapcsolatban azt is túléltem. A mostani párom 5 perc sétára lakik nagyon kényelmes, kb minden másnap találkozunk de van h csak beugrunk egymáshoz fél órára. Nemsokára el kell költöznöm kb 40 percre tőle és már most hiányzik h spontán összefuthassunk...pedig tudom h ez nem dráma főleg h sokan még messzebb laknak..

2012. nov. 14. 22:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Mi már együtt élünk, de 3.5 éven keresztül heti 1x találkoztunk néhány órát.

Az út 45 perc volt autóval, viszont ő dolgozott én pedig tanultam így képtelenség volt mindent össze egyeztetni.

2012. nov. 15. 05:33
 22/33 anonim ***** válasza:
40 km-re. Busszal és vonattal járok, ezekkel 1 óra összesen az út. Mindig megyek, amikor nem kell dolgoznom, szóval egy héten minimum 2 napot vele töltök. Egy éve vagyunk együtt lassan. 24/N, 33/F
2012. nov. 15. 07:57
 23/33 anonim ***** válasza:

Tisztelem a kitartásotokat, hogy évekig kibírjátok a távolságot. Remélem ilyen szép tartós lesz a kapcsolatotok akkor is, ha komolyabbra fordul és összeköltöztök/házasodtok. :)

Mi 6 hónap után költöztünk össze, addig kb. 15-20 percre laktunk egymástól, de mindig együtt voltunk.

24N

2012. nov. 15. 08:07
 24/33 anonim ***** válasza:

Régebben olyan négy és fél, öt óra körül volt, az út összességében(buszok, villamos, vonat, séta). Akkoriban minden hétvégén találkoztunk, felváltva utaztunk.

Most már közelebb lakunk egymáshoz, de így is megvan az út olyan egy óra és húsz-harminc perc, viszont így már majdnem mindennap találkozunk.

Négy éve vagyunk együtt.

2012. nov. 15. 08:08
 25/33 anonim ***** válasza:

Metróval 3 megálló, sétálva kb. 10 perc. Általában ő jön hozzánk, mert én nem a szüleimmel élek.

24N

2012. nov. 15. 08:21
 26/33 anonim ***** válasza:

Busszal kb. 20 perc, hétvégén kicsit több, mert többet kell várni (két busz).

De amúgy szinte minden nap találkozunk, mármint úgy, hogy egymásnál vagyunk 4-5 napokat is.

2012. nov. 15. 09:03
 27/33 anonim ***** válasza:

60 kilométerre... busszal másfél óra, ráadásul más megye is, szóval a buszok is nagyon rosszul vannak megoldva. Több mint egy éves kapcsolat, pont valamelyik hétvégén beszéltünk arról hogy ezt már nem fogjuk sokáig bírni így :/

hétvégente találkozunk csak.

2012. nov. 15. 10:37
 28/33 A kérdező kommentje:

köszönöm a rengeteg választ. Mostanra kiszomorkodtam magam, h messzebb kerülök tőle, talán jól is sülhet el h szervezgetni kell a randikat, meglesz a varázsa. Aztán kitudja meddig kell külön élnünk!?.. :)

kitartást mindenkinek akinek a párja messzebb van!

2012. nov. 15. 10:40
 29/33 anonim ***** válasza:

40 km-re lakunk egymástól, kb.1 óra az vonattal.

Már több mint 3 éve ingázok hozzá, általában hétvégéken, hosszú hétvégéken,stb.

Remélhetőleg már nem sokáig, ha minden jól megy akkor a közeljövőben összeköltözés :D

2012. nov. 15. 15:42
 30/33 anonim ***** válasza:

Lassan 4 éve vagyunk együtt és kb 12-15 órás autóútra vagyunk egymástól.

Jó esetben csak autó út de van ,hogy hajó út is sajnos!

Havonta egyszer teszi meg a párom ezt a távot!

2012. nov. 15. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!