Normális a párom (3 hónapos kapcsolat) kérése, hogy ne a gyerekemmel és az exemmel legyek szentestén?
Töltsétek a szentestét kettesben a volt férjeddel, a barátod meg vigye el a gyereket a szüleihez.
(Csak mert ez az opció még nem volt! :P )
Mindazoknak, akik azt írták, hogy külön-külön ünnepeljenek: tudjátok, milyen érzés az gyerekként, hogy karácsonykor mentek fel-alá, és nincs egy békés percetek sem, mert az ajándékdobozok mögött az vár, hogy holnap már nem itt leszek??? Egy gyereknek ez borzalmas élmény, ha szereti a szüleit!
Én is jóban vagyok az exemmel. Magasról teszek arra, hogy a páromnak ez tetszik-e vagy sem, ezt megmondtam neki már az elején, ha így vállalja a kapcsolatot, akkor legyen. A karácsonyt mindig együtt töltjük, ÖTEN, már egy pár éve. A szomszédunktól vettük át ezt a stílust, bár náluk 3 gyerek van, náluk macerásabb.
Fura elképzelni? Nem törvényszerű, hogy nekem utálnom kéne az exemet azért, mert nekünk nem jött össze valami, nem működött. És nem kérhetem ezt másoktól sem. Így azt gondolom, jogtalan az, miszerint valaki ki akarja túrni a nevelt gyereke apját a családból. Pláne 3 hónap kapcsolat után...
ma 11:52 Szívemből szóltál!
Hihetetlen milyen sok embernek fontosabb az új parti, mint a gyereke. Igaz manapság ez divat lett, gyerek érzései letojva, csak futnak az új fa*i után, s mindent úgy tesznek, ahogy mondja, mert csórikám meg ne sértődjön.
Ez most komoly?
Mondjátok, hogy csak vicceltek!:D
egy gyereknek ez nem szinjáték
döntöttél már kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!