Miért ilyen ez a lány?
Figyelt kérdés
külföldön tanulok, és nem ismerek sok embert. Egyszer egy előadáson egy lány mellett ültem és megszólítottam, jól elbeszélgettünk és óra után együtt mentünk a metróhoz, nagyon boldog voltam, h végre megismertem valakit. De azóta akárhányszor mellé ülök azt érzem h zavarom, h idegesítem, pedig nem faggatom általában megkérdezem h h van és látom h nem akar velem beszélgetni. Mitől lehet ez? Elég gátlásos vagyok a nyelv miatt és azt hittem végre megismertem valakit de ő meg levegőnek néz. Akkor h ismerkedjek?
19L
2012. nov. 14. 10:40
11/12 anonim válasza:
Lehet azt hiszi, akarsz tőle valamit, ő pedig nem szeretne. Velem is volt már olyan, hogy megismertem valakit, egyszer elbeszélgettem vele, de utána már nem vágytam a társaságára. Nem kell erőltetni, szerinted hagyd őt békén, nézd levegőnek, csak akkor beszélj vele, ha ő szólít meg.
12/12 anonim válasza:
Tényleg nagyon pocsék érzés a visszautasítás,de nem tudsz vele mit csinálni.Keress más barátokat,ennyi.Meg sem tudom már számolni,hány ilyen volt az életemben,amikor elfordultak tőlem egy butaság miatt,amit csak beképzeltek maguknak.Nekem volt olyan,hogy egyik barátnőm konkrétan azért nem beszélt velem többet,mert elterjesztették a hátam mögött,hogy leszbi vagyok.Őt teljesen elvesztettem.Vigyázni kell az emberekkel,mert rád kenhetnek olyan dolgokat,amiknek köze sincs a valósághoz.És néha le sem tudod mosni magadról.Én ezzel a pletykával pl anno nagyon nagyon megszívtam,mert senki sem állt már szóba velem az osztályomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!