Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ez a lány?

Miért ilyen ez a lány?

Figyelt kérdés

külföldön tanulok, és nem ismerek sok embert. Egyszer egy előadáson egy lány mellett ültem és megszólítottam, jól elbeszélgettünk és óra után együtt mentünk a metróhoz, nagyon boldog voltam, h végre megismertem valakit. De azóta akárhányszor mellé ülök azt érzem h zavarom, h idegesítem, pedig nem faggatom általában megkérdezem h h van és látom h nem akar velem beszélgetni. Mitől lehet ez? Elég gátlásos vagyok a nyelv miatt és azt hittem végre megismertem valakit de ő meg levegőnek néz. Akkor h ismerkedjek?

19L

2012. nov. 14. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egy ember nem akar veled barátkozni, nem kell feladni az ismerkedést. Ülj más mellé.
2012. nov. 14. 10:43
 2/12 A kérdező kommentje:
tudom, csak nem értem az okát. Tök jól elbeszélgettünk és hirtelen mintha ott se lennék? Nem tűnt olyan pökhendinek azelőtt, aki lenéz másokat
2012. nov. 14. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem egyedüli az eseted, sok külföldön tanuló/dolgozó ember próbál barátkozni kapcsolatot kiépíteni, az ott lakókkal, viszont kevésbé sikerül nekik

Az okot ott kell keresni hogy az ott élő emberek, úgyis tudják hogy nem tanul az Ő országukban örökké az "új barátnője" és egyszer hazajön, onnantól meg sose látná csak neten keresztül

Szvsz, félnek a barátkozástól

20/F

2012. nov. 14. 10:47
 4/12 A kérdező kommentje:
nem párkapcsolatot akarok kialakítani nem értem miért baj ha előreláthatólag "csak" öt évig vagyok itt, aztán ki tudja...valószínűleg maradok. Nem hiszem h ez az oka, ettől még nem kéne elfordulnia ha feléfordulok kb
2012. nov. 14. 10:49
 5/12 Antimod ***** válasza:

Öt év azért sok idő. Én csak egyet voltam kint anno, és voltak nagyon jó barátaim. Ezért én sem tudnám hova tenni ez alapján.

Lehet, hogy mondtak neki valami hülyeséget a külföldiekkel kapcsolatban, amitől "megijedt"?

2012. nov. 14. 10:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Tőlünk nyugatabbra sok országban alacsonyabb rendűeknek tartják a kelet-európaiakat, és minket magyarokat is ide sorolnak. Ha turista vagy, akkor ebből jellemzően semmit nem érzel, a fizetővendéggel mindenütt kedvesek. De ha kint dolgozol vagy tanulsz akkor már jó eséllyel megtapasztalod, hogy tartják veled a 2 lépés távolságot. Különösen gőgös nép pl. a francia.
2012. nov. 14. 10:57
 7/12 A kérdező kommentje:
én csak azt nem értem miért változott megy egyik pillanatról a másikra. Mert az elejétől fogva világos volt h külföldi vagyok és nem volt vele baja....emiatt annyira kicsinek és jelentéktelennek érzem magam, pedig tudom h ő a hülye és tovább kell ismerkedni de az ilyen nagyon bele tud gázolni az ember önbizalmába, mikor végre megtesz egy lépést és így visszautasítják
2012. nov. 14. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nehezen nyitnak az idegenek felé, zárkózottak.
2012. nov. 14. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nem volt kedve beszélgetni másodszor. Nálam is van úgy, hogy tök jól elbeszélgetek valakivel, de másodjára már nem "kívánom" a társaságát. Az is lehet, hogy csak megjátszotta, hogy jó fej veled, de közben meg unta a beszélgetést és így másodjára már próbál kerülni.
2012. nov. 14. 11:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem kell az ilyenhez külföldre menni. Én egy különórára hordom a lányom egy másik anyukával. Egy környéken is lakunk. Kizárólag akkor lehet vele beszélgetni, ha Ő szólít meg. Ha együtt érkezünk meg a gyerekekért és én kezdeményezek beszélgetés, minden alkalommal furán viselkedik. Pl. úgy csinál mint aki nem vesz észre, pedig mellette állok, közben furán mosolyog és otthagy. Máskor meg ha Ő köszön rám, egyből belekezd valami zavaros sztoriba a legbensőbb magánügyeiről...

Vannak ilyenek. Ne foglalkozz vele.

2012. nov. 14. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!