Miért matatja folyton magát?
Figyelt kérdés
A párom(férfi)otthon folyton a nemi szervét es környékét matatja,fogdossa, akár gatyában,akár anélkül.Éjjel is legtöbbször úgy alszik el,hogy fogja.Már párszor rászóltam,hogy bár evés közben ne fogdossa,de a valasza,hogy úgy esik jól neki.
Más férfi is ezt teszi???Normális ez??
2009. aug. 14. 07:15
1/5 anonim válasza:
Ez egy gyerekkorban beidegződött rossz szokás, akkor kellett volna megbeszélni vele, hogy ezt nem illik csinálni. Nagyon idegesítő tud lenni. Nem is tudom mit lehet ilyenkor csinálni, talán határozottan rászólni, ha nem hagyja abba, akkor nem akarsz Vele egy légtérben lenni, mivel ez számodra gusztustalan és nem vagy hajlandó tolerálni.
2/5 anonim válasza:
had játszon legalább ő vele ha te nem....
lehet többet kellene vele neked foglalatoskodnod?
3/5 anonim válasza:
Elsőnek igaza lehet. barátnőm 2 és fél éves kisfia is állandóan fogdossa. Lehet neki is gyerekkorben kedődött, de senki nem szólt rá, így nem zavartatta magát.Most meg már nehezére esne leszokni.
Remélem társaságban nem csinálja, mert otthon, ha elengedi magát még csak-csak elmegy...
4/5 anonim válasza:
Én inkább pszichológiai magyarázatot adnék erre: a jelenben hiányt szenved valamiben, valami hiányzik, esetleg fenyegetve érzi magát, az is lehet, hogy mindez tudat alatti, tehát ő sem tudja megfogalmazni magának, hogy mi ez a hiány pontosan. Szerintem ez minden férfinál ösztönös mozdulat (öntudatosítás), ha túl kicsi az önbizalmunk. Sajnos nekem is kezdett egyre gyakoribb lenni ez a dolog, próbálok leszokni róla. A tudatosítást elég egy párszor csinálni, mert ha túl gyakran, és rajtaütésszerűen történik, akkor a férje lehetséges, hogy áldozatnak fogja érezni magát, akit támadnak, még jobban elmegy az őnbizalma. Ehelyett próbálják elmélyíteni kapcsolatukat, és több közös, konstruktív jellegű tevékenységet végezni együtt, valami újat. Szerintem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. nov. 25. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!