Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történhetett velem?

Mi történhetett velem?

Figyelt kérdés
Valami megváltozott vagy történt velem mert tiszteletlen, hanyag és nagyon érzéketlen lettem,önző, feleslegesnek érzem magam és nagyon eluralkodott rajtam az hogy nem szeretek élni, nem szeretem az életem. Régen nagyon sokat sportoltam, több sportágban is és jól is teljesítettem, de a sportolást két éve abbahagytam végleg. Mindig egy jó lelkű, tisztelet tudó voltam, előbb néztem más érdekeit mint a sajátomat. Soha nem volt velem sem itthon sem iskolában semmilyen jellegű probléma mindent megtudtam beszélni szüleimmel, jó családból származok. Az érzéseimet nem mutattam ki soha, sőt igazából nem tudok érezni, de ez most valahogy nagyon elő jött nálam.Feleslegesnek érzem magam, nem szeretem az életem, önző vagyok, de nagyon és nagyon csúnyán beszélek a szüleimmel mostanában elég sokszor össze szólalkozok velük, de ezt nagyon megbánom mindig az van bennem hogy legszívesebben bocsánatot kérnék, de az is bennem van hogy nem érdekel teszek az egészre. Egyszerűen nem tudom mi történhetett velem egyre többet gondolok a halálra hogy milyen jó lenne itt hagyni mindent. Barátaim nincsenek nem bízok az emberekben csak haverjaim vannak, barátnőm sincs de nagyon szeretnék úgy érzem az utóbbi megoldhatná a problémámat. Nem tudok csajozni valamiért eltaszítom magamtól őket, nem azért mert csúnya vagyok vagy ilyesmi hanem egyszerűen nem megy. Nem tudok mit mondani és nem tudom hogy mondani. Magányosnak érzem magam és szomorúnak vagy inkább csalódottnak. amiket itt leírtam ezek nem voltak soha rám jellemzők, de 1,5 hónapja minden megváltozott a gondolkodásom minden és nem jó így mit tegyek ?

2012. nov. 12. 00:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

még mindig 4. vagyok

"A pszichodráma módszere lehetőséget nyújt arra, hogy rátekintsünk elakadásainkra, megértsük és átdolgozzuk azokat. A csoport segítségével jobban megérthetjük saját érzéseinket, viselkedésünk okait. Mindezek lehetőséget kínálnak arra, hogy tudatosabban irányítsuk életünket, döntéseinket."

Itt olvashatsz leírásokat az induló csoportokról:

[link]

[link]

2012. nov. 12. 22:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocs ha bunkó vagyok, de nekem ez nem segítene, annyi az egész hogy most kicsit jobban mélypontra kerültem mint eddig bármikor. Gondolom rajtam kívül másnak is van rossz napja vagy rossz hete mégsem fordul mindenki orvoshoz mert szerintem egyrészt felesleges más részt hülyeség. Fel gyülemlett bennem sok minden. Én soha nem vitatkozom és nem is haragszom meg senkire fárasztó dolog. Sok 'támadás' ért pár dolog miatt és ezt elfojtottam nem adtam ki, nem szeretem a rossz időt az csak rá tesz egy lapáttal. Valamint még itt van a csaj dolog is most van egy lány aki nagyon tetszik, beszéltünk már, de nem merem neki megmondani azt amit gondolok. Na mindegy ma már sokkal jobb napom volt jobban éreztem magam kezdenek eltűnni a felhők aztán megy tovább az élet a megszokott módon. ne haragudj hogy ezt így fejtettem ki és azért köszönöm hogy megpróbáltál segíteni!
2012. nov. 13. 01:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Te döntésed. Úgy látszik, nem tudom jól átadni, amit szeretnék, mert még mindig "orvos"-t írsz, és úgy érted, betegnek tartalak. Már rég nem a betegek kérnek segítséget, hanem az egészségesek, hogy az élet kihívásai közt jobban tudjanak boldogulni. A pszichológus az az ember, aki tudja, hogyan fejlődik a lélek a korral, tudja, mivel kell megküzdeni sikeresen ahhoz, hogy fejlődni tudjunk, tudja, miért nem tudunk elengedni egy-egy kapcsolatot, kötődést, tudja, mi történik az érzelmi életünkkel, ha mindig mindent elfojtunk, és tudja, mit kell tenni ahhoz, hogy ez ne így legyen. Ennyi. Ha neked mumus a pszichológus és minden, ami önismereti munkával kapcsolatos, akkor akármennyit beszélek róla, nem jut el Hozzád... Sajnálom, mert tudom, hogy erre van szükséged, és sokkal könnyebb lenne az életed.

Minedn jót!

2012. nov. 13. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Elárultad magad kérdező a 9/13-ban,,,sztem ez a baj fő forrása! Keress és találj magadnak egy másik lányt,,,hidd el "pótolhatatlan ember"nincsen!...a többi meg magától rendbe jön majd! :)
2012. nov. 13. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha van már valaki, aki bejön Neked, akkor ne tökölj. Mondd meg neki, hogy mit érzel. Ha akar ő is valamit, akkor jó, ha meg nem, akkor legalább nem pazarolsz rá időt.
2012. nov. 13. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!