Mi történhetett velem?
még mindig 4. vagyok
"A pszichodráma módszere lehetőséget nyújt arra, hogy rátekintsünk elakadásainkra, megértsük és átdolgozzuk azokat. A csoport segítségével jobban megérthetjük saját érzéseinket, viselkedésünk okait. Mindezek lehetőséget kínálnak arra, hogy tudatosabban irányítsuk életünket, döntéseinket."
Itt olvashatsz leírásokat az induló csoportokról:
Te döntésed. Úgy látszik, nem tudom jól átadni, amit szeretnék, mert még mindig "orvos"-t írsz, és úgy érted, betegnek tartalak. Már rég nem a betegek kérnek segítséget, hanem az egészségesek, hogy az élet kihívásai közt jobban tudjanak boldogulni. A pszichológus az az ember, aki tudja, hogyan fejlődik a lélek a korral, tudja, mivel kell megküzdeni sikeresen ahhoz, hogy fejlődni tudjunk, tudja, miért nem tudunk elengedni egy-egy kapcsolatot, kötődést, tudja, mi történik az érzelmi életünkkel, ha mindig mindent elfojtunk, és tudja, mit kell tenni ahhoz, hogy ez ne így legyen. Ennyi. Ha neked mumus a pszichológus és minden, ami önismereti munkával kapcsolatos, akkor akármennyit beszélek róla, nem jut el Hozzád... Sajnálom, mert tudom, hogy erre van szükséged, és sokkal könnyebb lenne az életed.
Minedn jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!