. Most nyitottam be a fürdőbe, ahol a szüleim a kádban voltak és hát. Igazából van egy tippem mit csináltak (xd) de eléggé megilyedtem gyorsan becsuktam az ajtót és nem szóltam semmit. Most mit mondjak nekik ha kijönnek? . Nagyon kínos volt.13/L
Minek kopogni?
Nem kiránduláson van a kérdező, amúgyis ha kopogna azzal csak annyitól menti meg magát hogy nem látja az apjáékat, arról nem beszélve hogy mit mondanának a gyereknek hogy miért vannak bent ketten és egy szót nem szólnak, persze nem is tudnának magyarázatot előadni miért ne menjen be senki
Apádék bunkók voltak, nehogy neked kelljen meglepődni
Normális ember estére hagyja az ilyet, amikor már amúgyis aludni kéne
20/F
Nem voltak bunkók a szülei!
Mi mindig kopogunk otthon is, ha bemegyünk a fürdőbe, és benn van más is.
mi is mindig bekopogunk fürdőbe, wc-be függetlenül hogy van-e valaki bent... lehet hogy nem zavar ha benyitnak mikor fürdök, de lehet hogy intim gyanta közben nem szeretném ha látna a fiútesóm...ez szerintem olyan alap dolog...
amúgy, ne mondj semmit. ez a természetes, kész, szexelnek mint minden normális pár, ennyi.
ne érezd magad kínosan, nem tudtad előre.
"Normális ember estére hagyja az ilyet"
Na ne!
17-es:Bocsánat hogy elírtam egy szót....-.-
Egyébként ez szerintetek tényleg bunkóság volt tőlük? Mert én úgy gondolom hogy bemehettek volna a szobájukba is és bezárhatták volna az ajtót.. dehát én nem tudom, végülis gyerek vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!