A férjem mostanában mindenkinek beszól, gúnyolódik, néha én égek miatta. Mit tegyek?
Pl. megkérdez valakit az utcán, hogy hol van egy bizonyos hely, erre nem hogy megköszönné, hanem be is szól valamit. A kisgyerekes szülőket különösen utálja. Régebben nem tapasztaltam ilyesmit, de mostanában tök érzéketlen lett (velem még szerencsére nem).
Kérdeztem, hogy mi a baja, de elvicceli. Mindenkin gúnyolódik, a haverjain is és emiatt sokan megsértődnek rá. Én pedig elég gyakran égek a viselkedése miatt. Hiába faggatom, szerintem észre se vette, hogy megváltozott és nem is tudja megmagyarázni.
Az exem volt ilyen. Ha rákérdeztem, hogy miért csinálja csak vigyorgott, de az is kényszeredett és mű volt.
Idővel velem is elkezdte ezt.
A kisgyerekeseket szerintem majdnem mindenki utálja,beleértve engem is, pedig szülőképes korú nő vagyok, de ettől még elviselhetetlenek és rettentő bunkók, másokra nem figyelnek,a gyerekük pedig hordozza az általuk eltanult viselkedésmintát.
A saját megfigyelésem alapján egy random közösségben mindenkinek elege van ezekből.
A többire nem tudok mit mondani, talán kisebbségi komplexusa van és az embereken éli ki.
Remélem összefutunk az utcán ez baromi nagy poén lehet:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!