A férjem mostanában mindenkinek beszól, gúnyolódik, néha én égek miatta. Mit tegyek?
Pl. megkérdez valakit az utcán, hogy hol van egy bizonyos hely, erre nem hogy megköszönné, hanem be is szól valamit. A kisgyerekes szülőket különösen utálja. Régebben nem tapasztaltam ilyesmit, de mostanában tök érzéketlen lett (velem még szerencsére nem).
Kérdeztem, hogy mi a baja, de elvicceli. Mindenkin gúnyolódik, a haverjain is és emiatt sokan megsértődnek rá. Én pedig elég gyakran égek a viselkedése miatt. Hiába faggatom, szerintem észre se vette, hogy megváltozott és nem is tudja megmagyarázni.
Lehet, hogy gyereket akar (ha még nincs nektek), és ezért szól be a kisgyerekeseknek, mert frusztrált, hogy neki még nincs.
Vagy újra gyereket akar.
Agydaganat, egyéb agyvelő betegség?
Ülj le vele, és beszélgess el, ha ő is hajlandó erre.
A viselkedése azt jelzi, hogy nagyon eleeg van valamiből vagy valakiből és képtelen feldolgozni a feszültséget, ami belül marja és ezt veri le másokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!