Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért nem akarok vele összejön...

Azért nem akarok vele összejönni, mert viszonylag "gazdag", ez normális?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és a család egyik barátja régóta udvarol, Ő 36 éves. Mindig mondta, hogy de jó lenne, ha idősebb lennék, nagyon odavan értem, a nagybátyám meg mondta, hogy öreg hozzám stb, mindig viccelődtek. És valóban idős hozzám, bármennyire is tetszik. Viszont mostanában már elég sokat is dolgozunk együtt és annyira kedvelem a társaságát..

A másik "probléma", ami tudom, hogy sok velem korú lánynak egyáltalán nem lenne ellenére, hogy kemény munka árán elégé meggazdagodott, de rajta nem látszik, mert állandóan dolgozik, nem szereti a nagyzolást. Én viszont kellemetlenül érezném magam, ha azt hinnék mások, hogy "na, ez is csak a pénze miatt jött vele össze" és bármilyen furán is hangzik, nekem megalázó lenne, ha bármilyen formában efelé terelődne a dolog. A családom elég régóta ismeri és évek óta elég jó barátságban vannak, én pedig mindig szerettem a társaságát, mert vicces, kicsit cinikus, de jó ember.

Sokat gondolok rá, hogy milyen jó lenne, ha lenne valami, de aztán ott van az, hogy idősebb+gazdag=mások elítélő véleménye.

És emiatt van bennem egy kontroll, hogy nem kéne mégsem engednem az udvarlásnak. Ti mit tennétek a helyemben? Hiába udvarolnak korombeli srácok is, van, mikor randiig eljutunk, de utána már nem érzem jól magam a társaságukban, mert általában valami plusz hiányzik, vagy nem vagyunk összhangban, vagy nem érzem azt, hogy komoly kapcsolatot lehetne kezdeni.

Köszönöm előre is annak, aki elolvassa.

2012. nov. 11. 15:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 17 évvel idősebb a párom. Kaptunk mi is hideget-meleget.

Ne másokkal foglalkozz, magatokkal. Mert ha van pénze, akkor azért vagy vele. Ha meg nincs és még is vele vagy, akkor meg nyilván bolond vagy. Aki pletykát akar talál olyat amibe belekössön.

Ha összejönnétek, gondolom akkor is dolgoznál nem? És hivalkodó ajándékot sem fogadnál el tőle.

Mi 4 éve vagyunk eddig együtt. Nem a kor számít spk esetben. Hanem h egyformán képzelitek el a jövőt és közösek a célok.

Ezzel másokat nem bántasz. Tehát tedd úgy, ahogy neked jó.

24L

2012. nov. 11. 20:23
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sokan azt fogják gondolni, hogy a pénze miatt vagy vele. Ez ellen nem nagyon tudsz tenni semmit. Ha ez zavar, akkor ne vállald be.

Én mondjuk a korkülönbség miatt mondanék nemet elsősorban. Ha mondjuk 30 évesen szülsz neki egy gyereket, ő akkor már 46 lesz. Mire te 50 (egy 50 éves nő még nem öreg, tud társasági életet élni, meg minden), akkor ő már 66 (és egy 66 éves ember már öreg, ő már nem járkál el, így téged is magához köt).

Még rosszabb esetben előfordulhat, hogy nem csak a gyerekedet kell nevelned, de egy öreg embert is ápolnod kell. Jó persze, egy fiatallal is megtörténhet ugyanez, de azért kisebb az esélye.

2012. nov. 12. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez kettőtökön áll, szard la mások véléménéyt és a kovenciókat.

Ha őszintén szeretitek és elfogadjátok egymást, akkor megfelelési kényszer miatt eldobnád a szerelmet???

A 16 év nem annyira borzasztóan sok szerintem. Ha a hapi fiatalos, későnérőbb, te érettebb vagy, akkor még kompenzatív is lehet.

2013. febr. 28. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha majd leszek 25-30,igen is sokat fog számítani a pénz kérdés.Főleg a mai világban:)

20 évesen lehet még álszenteskedni,mert gondolom szülőkkel laksz.

Ahogy kiveszem,te nem származol vmi tehetős családból,ezért is fura neked ez.

Lehet,hogy most furán fog hangzani és kicsit kegyetlen is,de a nagy korkülönbség még előnyös is lehet,ha vki gazdag.Ha 40 éves leszel vagy 50,akkor sem kell majd aggódnod,ha te örökölsz mindent.Persze te is dolgozol majd.

Mindig egyből a rosszat látják ebben.De álszentség ezzel nem foglalkozni,ezen gondolkodni.

Ismerek olyan párt,ahol a férfi most 60,totál beteges,a felesége 45.Sok anyagi problémájuk van,és a pasi fél szerintem,hogy mi les a nővel ha ő meghal.De erre nem gondoltak 20-25 évvel ezelőtt.

A Te estetedben ez a férfi tehetős,tehát nem lennél bajban.Sok ilyen nő,később 40 felett rákényszerül egy másik kapcsolatra az anyagiak miatt.Csak 40 évesen,esetleg 1-2 gyerekkel már nehezen találnak maguk mellé vkit.

Ezzel nem azt mondom,hogy a halálát kell várni:D

36 éves az nem öregember,15-20 évig még simán tarthatja jól magát.

Gondolj bele,ha egy korod bélivel jössz össze,15-20 év után már ott sem olyan lesz a szex,mint az elején,tök mindegy hány éves az illető.

Biztos vannak pénzleső tyúkok körülötte,és látja,hogy te nem vagy az.Biztos valamiből leszűrte,lehet ezért szimpatizál veled:)

2014. júl. 14. 04:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem az sokkal rosszabb lehet belülről,ha pl ő felhozza,hogy ő mennyivel többet keres tőled,minthogy idegenek mit mondanak.

Őszinte leszek,én ezt már megtanultam kezelni.

Mindig lesznek olyan emberek akik a másik háta mögött beszélnek,főleg akire irigyek,irigylik,hogy nekik jobb,kitalálnak majd vmit.

Amíg az ember törvényesen él,nem szegi meg a törvényt mással nem kell foglalkozni.

Ha azzal fogsz foglalkozni h mások mit gondolnak rólad,akkor sosem leszel boldog.

Az ilyen embereket kerüld el,akik nem ismerik,hogy hol a határ a magánéletben való turkálásban.

Akik meg csak a hátad mögött teszik,azt úgy sem hallod.Nem tök mindegy.

Én volt már,hogy megmondtam olyan rokonomnak,hogy nem kívánok vele többet beszélni,és felőlem azt beszél rólam a hátam mögött,amit akar,de a lakásomba nem látom szívesen.

Az ilyen emberektől távol kell tartanod magad.

Én alapvetően nem foglalkozok mások életével,mert nem érdekel egyrészt,meg nekem nem lesz se jobb,se rosszabb attól,hogy tudok 1-2 dolgot másokról:)

sajnos nem minden ember ilyen,pedig ez lenne a normális,szerintem.

2014. júl. 14. 05:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi a gazdag? Nincs már elég fal otthon, ahová az impresszionista festményt akassza? Nálunk már az a gazdag, aki nem nyomorog:-D.
2014. júl. 16. 03:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért jók azok az impresszionista festmények:)

Mindenkinek mást jelent a gazdag:)

Aki havi több 100as jövedelemmel rendelkezik én azt nem tekintem gazdagnak,inkább "jómódú".

Így hívnám.

Havi 1-1,5 milla felett talán már mondható gazdagnak.

Abból már elég sokat és gyorsan lehet megtakarítani,magasabb célokat kitűzni.

2014. júl. 16. 05:02
 18/18 kokohoho ***** válasza:
De jó lenne tudni, így több mint 5 év távlatából, hogy hepiend lett-e a vége? Egy értelmes, érzékeny lány, akit a félelmei irányítanak, aki csak azt tudja mit nem akar és egy munkamániás, gátlásos, korosodó férfi, akit még nem cserkészet be egy gátlástalan, számító nőszemély és akit még 38 évesen is zavarba tud hozni egy 20 éves lány, felbátorították-e egymást annyira, hogy belemerjenek nézni egymás és a világ szemébe? Vannak akiknek a nehézségek, jó kifogások és vannak akiknek csak leküzdendő akadályok! Tapasztalatom szerint egy kapcsolat annál tartósabb, minél több akadályt küzdöttek le érte, még akkor is, ha ezek csak a fejekben léteztek!
2018. márc. 1. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!