Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyünk boldogak?...

Hogyan legyünk boldogak? Boldogtalanság, stressz, depresszió, önutálat ellen valami megoldást tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Boldogtalan vagyok a kapcsolatomban,amiből nem léphetek ki a gyerekek miatt.Semmi jó nem történik körülöttünk,állandóan csak a feszültség,a veszekedés.

Szerintem ugyanígy érez a párom is.

Együtt vagyunk a gyerekek miatt,de nagyon sokszor veszekedünk,sokszor úgy érezzük hogy szétrobbanunk az idegtől.

Nagyon szeretném boldoggá tenni de nem tudom. Hogy szeretem e? Nem tudom,és szerintem ő sem tudja mit érez irántam,de valamilyen szinten ragaszkodunk egymáshoz.

Iszonyatosan türelmetlen,és iszonyatosan nyers a modora,ez az ami engem kikészít.

Ő változni nem fog,nem is akar.Állítólag mindig az én hibám az összes veszekedés,mert szerinte én így érzem jól magam. Rettenetesen ocsmányul tud beszélni velem,meg néha a legidősebb gyermekemmel is (aki egyébként az első házasságomból származik)

Ezen szeretnék változtatni,talán még nem késő és tudunk együtt boldogok lenni....

Köszönök minden érdemi hozzászólást.

2012. nov. 10. 22:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ennyi, amit 15. választól kezdve írnak. Én csak annyit akartam leírni, hogy gyenge jellem vagy és hozzámentél egy igazi aljas zsarnokhoz, akit én spec a leírtak alapján felrúgnék.

Gondolom, fogalmad sincs arról, hogy NŐI MÉLTÓSÁG. Legalább a gyerekeid érdekében rúgd ki ezt a senkiházi alakot. Ne ilyen példát lássanak.

2012. nov. 11. 11:50
 22/23 anonim ***** válasza:

A gyerekek miatt együtt maradni hülyeség, ugyan ilyen lelki betegek lesznek mint te vagy most.

Ha a férjed nem akar változni, akkor hiába erőlködsz, szerintem lépj le.

2012. nov. 11. 12:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Az írásbòl látni hogy benned van a hiba , hisz nem veszed elő a nadrágszíjat és nem vered jòl el a férjed. Èn a helyedbe màr véresre verten volna a hátát. Hidd el, ő nem ugatna vissza, te benned pedig oldodik a feszultseg.
2012. dec. 15. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!